-1.4 C
Botoșani
duminică, ianuarie 26, 2020

Se întâmplă la Botoșani: Minunea a devenit realitate pentru o familie din Gorbănești!

Citește și

Apel Umanitar la Flămânzi: 7 fetițe și părinții lor au nevoie de o mână de ajutor

Nici o săptămână fără un nou caz umanitar! Aceasta pare deviza lui Daniel Câșlariu și a Asociației...

Fetele din Botoșani organizează ediția a III-a a spectacolului „Hai la Botoșani!”

Spectacolul „Hai la Botoșani!” organizat de Fetele din Botoșani se bucură în acest an de a III-a...

Poate doar cei 6 copilași ai familiei Pintilie, din satul Gorbănești, mai credeau în minuni și sperau poate la o viață mai bună, care părea a fi atât de departe. Părinții lor probabil că își pierduseră speranța de mult timp. Lipsa de educație, de sprijin și de îndrumare din partea unui stat care nu știe să își ajute cetățenii au dus la această situație.

Cu toții locuiau într-o singură cameră, în care vântul bătea la fel ca afară, poate chiar mai rău. Lutul crăpat de pe pereți și lipsa tavanul constituiau o imagine pe care nu ne-am dori să o vedem în secolul 21. Din păcate, este reală și o întâlnim la foarte multe familii sărace.

În cazul unora nimic nu se schimba. Statul nu se implică, nu educă și nu ajută. Deși fiecare primărie are angajați la care au rolul de a interveni în astfel de cazuri, puțini sunt cei care își fac datoria.

Din fericire, există oameni ca Daniel Câșlariu, cel care a făcut o adevărată minune pentru familia Pintilie. Pe 8 septembrie a răsărit soarele și deasupra căsuței amărâte a familiei din Gorbănești. A fost ziua când Daniel a făcut apelul umanitar care a adunat mulți oameni frumoși. Aceștia nu au fost indiferenți ci s-au arătat încântați să ajute.

După 10 zile, Daniel ne prezintă situația de la familia Pintilie. Casa pare alta, se lucrează de zor și există speranțe că în scurt timp casa va fi gata. Va fi o casă în care copiii vor putea trăi decent. Va fi o casă din care vor putea ieși oameni importanți pentru societate, și nu condamnați la sărăcie, așa cum sunt mulți copii pe care statul îi ignoră.

Încă este nevoie de ajutor, atât pentru familia Pintilie cât și pentru alte cazuri pe care Daniel le-a scos în evidență. Iar noi îl putem sprijini în toate acțiunile sale prin care schimbă vieți.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri

Apel Umanitar la Flămânzi: 7 fetițe și părinții lor au nevoie de o mână de ajutor

Nici o săptămână fără un nou caz umanitar! Aceasta pare deviza lui Daniel Câșlariu și a Asociației Grup Civic Botoșani pe care...

Fetele din Botoșani organizează ediția a III-a a spectacolului „Hai la Botoșani!”

Spectacolul „Hai la Botoșani!” organizat de Fetele din Botoșani se bucură în acest an de a III-a ediție. Aceasta va avea loc...

Care sunt mărcile auto cel mai des implicate în accidente grave? BMW nu este în top 5!

Suntem într-o perioadă în care șoferii conducători de BMW sunt foarte blamați atât în trafic cât și în mediul online, nu numai...

La doar 9 ani, Gabriel suferă de leucemie – Daniel Câșlariu solicită ajutorul oamenilor cu suflet bun

Pentru că bunătatea nu are granițe, Daniel Câșlariu face un apel umanitar poate mai special: Gabriel este un băiețel din Nerești, Vaslui,...

Alte știri asemănătoare