8.7 C
Botoșani
sâmbătă, noiembrie 16, 2019

Se întâmplă la Botoșani: Minunea a devenit realitate pentru o familie din Gorbănești!

Citește și

Iulian Rotariu, a câștigat ultramatatonul “Ultra Africa Race” Mozambic!

Pompierul botoșănean a câștigat ultramaratonul de 220 de km, din Mozambic, astăzi pășind linia de final pe...

Iată cum poți fi Moș Crăciun pentru 5000 de copii sărmani din Botoșani

A început oficial strângerea de fonduri pentru proiectul numit 5000 de zâmbete pe care Asociația Grup Civic...

Fake News, soluția găsită de PSD Botoșani pentru a câștiga alegerile în județ

Știrile false reprezintă un mod foarte bun de a manipula alegătorii, iar această armă a fost folosită...

Poate doar cei 6 copilași ai familiei Pintilie, din satul Gorbănești, mai credeau în minuni și sperau poate la o viață mai bună, care părea a fi atât de departe. Părinții lor probabil că își pierduseră speranța de mult timp. Lipsa de educație, de sprijin și de îndrumare din partea unui stat care nu știe să își ajute cetățenii au dus la această situație.

Cu toții locuiau într-o singură cameră, în care vântul bătea la fel ca afară, poate chiar mai rău. Lutul crăpat de pe pereți și lipsa tavanul constituiau o imagine pe care nu ne-am dori să o vedem în secolul 21. Din păcate, este reală și o întâlnim la foarte multe familii sărace.

În cazul unora nimic nu se schimba. Statul nu se implică, nu educă și nu ajută. Deși fiecare primărie are angajați la care au rolul de a interveni în astfel de cazuri, puțini sunt cei care își fac datoria.

Din fericire, există oameni ca Daniel Câșlariu, cel care a făcut o adevărată minune pentru familia Pintilie. Pe 8 septembrie a răsărit soarele și deasupra căsuței amărâte a familiei din Gorbănești. A fost ziua când Daniel a făcut apelul umanitar care a adunat mulți oameni frumoși. Aceștia nu au fost indiferenți ci s-au arătat încântați să ajute.

După 10 zile, Daniel ne prezintă situația de la familia Pintilie. Casa pare alta, se lucrează de zor și există speranțe că în scurt timp casa va fi gata. Va fi o casă în care copiii vor putea trăi decent. Va fi o casă din care vor putea ieși oameni importanți pentru societate, și nu condamnați la sărăcie, așa cum sunt mulți copii pe care statul îi ignoră.

Încă este nevoie de ajutor, atât pentru familia Pintilie cât și pentru alte cazuri pe care Daniel le-a scos în evidență. Iar noi îl putem sprijini în toate acțiunile sale prin care schimbă vieți.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri

Iulian Rotariu, a câștigat ultramatatonul “Ultra Africa Race” Mozambic!

Pompierul botoșănean a câștigat ultramaratonul de 220 de km, din Mozambic, astăzi pășind linia de final pe...

Iată cum poți fi Moș Crăciun pentru 5000 de copii sărmani din Botoșani

A început oficial strângerea de fonduri pentru proiectul numit 5000 de zâmbete pe care Asociația Grup Civic Botoșani și reprezentantul său Daniel...

Fake News, soluția găsită de PSD Botoșani pentru a câștiga alegerile în județ

Știrile false reprezintă un mod foarte bun de a manipula alegătorii, iar această armă a fost folosită de majoritatea partidelor din România....

Botoșaniul, printre ultimele județe și la capitolul tineri prezenți la vot

Prezența tinerilor la vot, deși într-o oarecare creștere, este în continuare una suficient de redusă. Chiar dacă în unele județe tinerii au...

Accident puternic aseară între un Volkswagen și un Audi

Două mașini s-au lovit puternic aseară, în municipiul Botoșani, la intersecția de la Biserica Sf. Gheorghe. Cauza accidentului...

Alte știri asemănătoare