Press "Enter" to skip to content

Pacient din Vatra Dornei cu arma la Spitalul Județean Botoșani

Un pacient din Vatra Dornei a decis să pună în bagajul pentru internare în Spitalul Județean Botoșani și o armă, pe lângă obiectele obișnuite. Aceasta a fost descoperită de fiica sa în timpul vizitei efectuate în cursul acestei dimineți.

Bărbatul are vârsta de 70 de ani și este de loc din Vatra Dornei. Acesta a venit în Botoșani la fratele său, însă în urma unei stări de rău cauzate de afecțiunile cardiace cronice de care suferă, a ajuns la Unitatea de Primiri Urgențe în seara de luni.

Acesta nu a provocat scandal și nu a folosit arma respectivă.

Gestul său ar putea fi explicat de problemele psihice de care pacientul ar suferi încă din anul 2006.

Arma nu este una letală, însă necesită autorizare. Aceasta a fost ridicată de polițiștii care au intervenit, pacientul fiind totodată sancționat contravențional.

„Până la acest moment a fost luată măsură ridicării armei în cauză, pistol neletal, dar supus autorizării. Bărbatul a fost sancționat contravențional pentru nerespectarea regimului armelor, cu sancțiunea complementară a anulării permisului de port armă pentru o perioadă de 2 ani”, a declarat Delia Nenișcu, purtător de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Botoșani.

Be First to Comment

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Mission News Theme by Compete Themes.