Press "Enter" to skip to content

Mica Unire sărbătorită printr-o manifestație la singurul metru de autostradă din Moldova: Daniel Câșlariu și Ștefan Mandachi fac apel la implicare!

O mână de oameni au ales să nu sărbătorească Mica Unire, dat fiind faptul că Moldova nu are drumuri și autostrăzi care să ne unească cu restul țării. Cunoscutul om de afaceri sucevean Ștefan Mandachi a organizat o manifestație la singurul km de autostradă din Moldova, construit anul trecut din fonduri proprii. La manifestație a fost prezent și liderul Asociației Grup Civic Botoșani Daniel Câșlariu.

Scopul manifestației? Aducerea în atenția celor care conduc această țară situația în care se infrastructura din Moldova.

Ștefan Mandachi a avut un mesaj pentru botoșăneni și pentru moldoveni în general, anume faptul că schimbarea nu se face pe Facebook, cu like-uri. S-a făcut un apel la implicare, pentru ca toți conducătorii acestei țări, indiferent de culoarea politică, să vadă că moldovenii nu mai doresc să fie încă un an pe ultimul loc.

‼️MOLDOVA VREA AUTOSTRĂZI ‼️La invitația bunului meu prieten Stefan Mandachi astăzi am ajuns la singurul METRU DE AUTOSTRADA din Moldova unde a avut loc un protest. De asemenea Ștefan a transmis un mesaj Botoșănenilor.#PENTRUCAIMIPASA

Publicată de Daniel Caslariu pe Vineri, 24 ianuarie 2020

Be First to Comment

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Mission News Theme by Compete Themes.