1.4 C
Botoșani
sâmbătă, ianuarie 25, 2020

Indiferența UCIDE! Un bărbat cu probleme psihice cu cuțit la el distrugea oglinzile mașinilor în timp ce lumea trecea indiferentă

Citește și

Apel Umanitar la Flămânzi: 7 fetițe și părinții lor au nevoie de o mână de ajutor

Nici o săptămână fără un nou caz umanitar! Aceasta pare deviza lui Daniel Câșlariu și a Asociației...

Fetele din Botoșani organizează ediția a III-a a spectacolului „Hai la Botoșani!”

Spectacolul „Hai la Botoșani!” organizat de Fetele din Botoșani se bucură în acest an de a III-a...

Care sunt mărcile auto cel mai des implicate în accidente grave? BMW nu este în top 5!

Suntem într-o perioadă în care șoferii conducători de BMW sunt foarte blamați atât în trafic cât și...

Indiferența ucide! Situație revoltătoare reclamată de un cetățean botoșănean pe Facebook. Astăzi, în zona Școlii nr. 6, un cetățean aparent cu probleme psihice distrugea oglinzile mașinilor, fiind înarmat cu un cuțit. În tot acest timp, lumea trecea indiferentă, fără să intervină sau să solicite măcar intervenția Poliției.

Și mai grav este faptul că toate acestea se întâmplau în apropierea unei școli, la ora la care copiii urmau să iasă de la școală. Sunt copiii în siguranță cu altfel de persoane pe stradă?

Nici nu e dorim să ne gândim ce s-ar fi întâmplat dacă bărbatul cu probleme psihice ar fi fost ignorat și de cetățeanul botoșănean care a solicitat intervenția Poliției.

La Psihiatrie este ținut doar două săptămâni, după care este ELIBERAT!

Bărbatul este cunoscut în Botoșani drept o persoană foarte violentă. În ciuda problemelor pe care le are, acesta este internat la psihiatrie doar două săptămâni, iar mai apoi este eliberat printre copii, bătrâni și oameni fără apărare.

Aceasta persoana sta la mine în cartier, este bolnav psihic. A fost dus de n ori la psihiatrie, cei de acolo nu îl țin mai mult de doua săptămâni și ii da drumul iar. Ne este frica sa lăsăm copiii afara în parc din cauza lui ca arunca cu ce nimerește.

Susține o femeie din Botoșani la comentarii

Bărbatul este un personaj cunoscut în rândul jandarmilor, însă în ciuda acestui fapt revine mereu în cartierul Bucovina:

E foarte recalcitrant …. a mai fost luat de mascati si nu sa facut nimic …. vorbeste si urat fata de oamnei .. face ce face si tot in bucovina aterizeaza

Spune o altă femeie din Botoșani.

Mai mult decât atât, acesta lasă deseori pagube în urma sa, unul dintre cetățeni spunând că l-a surprins în timp ce încerca să rupă una dintre căsuțele cu cărți amplasate în zona Unirii.

Așa cum ne-am obișnuit până acum, este nevoie de o tragedie ca să se ia decizii. Până atunci, oricine dintre noi poate fi o victimă a indiferenței și a lipsei de inițiativă a unora dintre cetățenii care ignoră cazurile de acest tip.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri

Apel Umanitar la Flămânzi: 7 fetițe și părinții lor au nevoie de o mână de ajutor

Nici o săptămână fără un nou caz umanitar! Aceasta pare deviza lui Daniel Câșlariu și a Asociației...

Fetele din Botoșani organizează ediția a III-a a spectacolului „Hai la Botoșani!”

Spectacolul „Hai la Botoșani!” organizat de Fetele din Botoșani se bucură în acest an de a III-a ediție. Aceasta va avea loc...

Care sunt mărcile auto cel mai des implicate în accidente grave? BMW nu este în top 5!

Suntem într-o perioadă în care șoferii conducători de BMW sunt foarte blamați atât în trafic cât și în mediul online, nu numai...

La doar 9 ani, Gabriel suferă de leucemie – Daniel Câșlariu solicită ajutorul oamenilor cu suflet bun

Pentru că bunătatea nu are granițe, Daniel Câșlariu face un apel umanitar poate mai special: Gabriel este un băiețel din Nerești, Vaslui,...

Haideți cu toții la bunici – apel realizat de frizeria La BRICI

Vă este dor de bunici, fie că sunt departe de voi sau au plecat demult dintre noi? Există bunici uitați în azilurile...

Alte știri asemănătoare