Press "Enter" to skip to content

I s-a urcat puterea la cap! Răzvan Rotaru s-a ales cu permisul suspendat, amendă și un posibil dosar penal

Deputatul PSD Botoșani Răzvan Rotaru a fost implicat într-un scandal petrecut pe aeroportul din Salcea. Cu pretextul că își aștepta fratele, chiar în noaptea dintre ani, deputatul PSD de Botoșani a oprit într-un loc nepermis, motiv pentru care un polițist a intervenit pentru a-și face datoria.

Polițistul i-a cerut deputatului PSD să elibereze zona, dat fiind faptul că parcase neregulamentar, iar de aici a început scandalul. O mare parte din tot acest scandal a fost filmat de către polițist, filmare în care poate fi observat cu ușurință tupeul și aroganța de care parlamentarul botoșănean a dat dovadă.

Întreaga întâmplare a fost relatată de către Bogdan Bănică, președinte executiv al Sindicatului Național al Polițiștilor din România SNPR DECUS, pe Facebook.

Deputatul PSD Răzvan Rotaru a refuzat să prezinte actele, impunându-și statura de deputat cu ajutorul unui ecuson, considerându-se astfel superior față de cetățenii de rând. Mai mult decât atât, la finalul disputei, Răzvan Rotaru l-ar fi amenințat pe polițist, anunțându-l că va lua măsuri imediat ce va ajunge la București.

În final, acesta a fost sancționat contravențional pentru oprire neregulamentară, pentru nerespectarea indicațiilor polițistului, pentru neprezentarea documentelor pentru control dar și pentru tulburarea liniștii publice. Astfel, s-a ales cu permisul suspendat dar și cu o amendă de 2.240 lei. Mai mult decât atât, pentru amenințările sale, Răzvan Rotaru va primi și o plângere penală.

Justificarea deputatului de Botoșani? Faptul că erau deja și alte mașini parcate, așa că în opinia sa avea tot dreptul să contribuie la încălcarea legii pe care el ar trebui să o respecte mai mult decât oricine.

Exemplu de corectitudine – dep. ROTARU RĂZVAN-ILIE

#deputat_ROTARURăzvan? 31 decembrie 2019, seara.Când mai toţi românii întindeau mesele şi pregăteau şampaniile, colegul meu era la datorie, în Aeroportul Suceava. Asigura măsuri de defluire a traficului în parcarea aeroportului pentru a ajunge fiecare cât mai repede acasă. Observă un autoturism parcat neregulamentar şi i se adresează şoferului: – Vă rog din suflet să eliberaţi zona, fără scandal…Pe principiul "pe mine mă vezi, pe ăla nu", conducătorul auto începe cocălăreala. Ce nu e prins în filmare e că i se solicită documentele de identitate, la care, surpriză: – Nu îţi dau niciun act, bă, sunt deputatul ROTARU RĂZVAN-ILIE, şi îi flutură poliţistului un carton cu poză ştampilată. Dragă domnule deputat ROTARU "gropitză în bărbitză", ca să fii un cocalar veritabil nu e suficient să ai lanţ de aur la gât şi să te cerţi cu un poliţist ce îşi face meseria. Îţi mai trebuie pantofi albi, ghiul pe deş't, şapcă firmată şi geacă de piele cu ţinte. E drept, poate le aveai în portbagaj, nu cunosc…Şi nici măcar nu mă interesează culoarea politică a partidului roşu din care faci parte, aici vorbim despre respectarea legii pentru că, nu-i aşa, dura lex sed lex. Pentru fiştecine.‼️Dar cum mata nu eşti fiştecine, Rotarule, ci ditamai deputatul, o poţi ignora şi încălca. Că aşa e la noi, în orice altă ţară fără WC în curte erai încătuşat cu mâinile la spate, muşcând din bordură şi călcat cu bocancul exact pe gropiţă. Tu vrei dreptate şi egalitate, dar nu pentru căţei.La plecare, ce nu este prins pe filmare dar se probează cu martori, deputatul pluii mai şi ameninţă poliţistul: "ajung eu la Bucureşti şi te dezbrac în curul gol, am eu grijă de tine". Apoi îl trimite în zona ruşinoasă a maică-sii. Deputat dă valoare, deh…⚠️ Pentru ameninţare/ultraj deputatul Gropitză îşi va face rost de o plângere penală. Pentru oprire neregulamentară, nerespectarea indicaţiilor poliţistului, neînmânarea documentelor pentru control şi tulburarea ordinii şi liniştii publice a câştigat o amendă de 2.240 lei. Başca permisul suspendat. La mai mare, boss, felicitări pentru cum respecţi legile ţării pe care şi tu (paradoxal) le-ai votat. Dacă nu erai parlamentar aş fi zis că eşti un tupeist nemernic, o scursură socială, un exemplu de frustrare şi nesimţire ordinară. Dar din păcate eşti deputat, Rotaru Răzvan-Ilie şi nu-mi permit să-ţi spun adevărurile astea. P.S. Da boss, poliţistul face ordine, de asta este plătit! Scârbă. Bogdan BănicăPreşedinte executiv Sindicatul Naţional al Poliţiştilor din România SNPR DECUS

Publicată de Bogdan Bănică pe Luni, 6 ianuarie 2020

Be First to Comment

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Mission News Theme by Compete Themes.