Press "Enter" to skip to content

Daniel Câșlariu și Asociația Grup Civic Botoșani continuă construcția casei pentru familia Sîrbu

Last updated on aprilie 8, 2020

În ciuda tuturor greutăților acestor vremuri, Daniel Câșlariu prin Asociația Grup Civic Botoșani nu a pus pe pauză proiectele sale umanitare. Lucrările la casa pe care o construiește pentru familia Sîrbu continuă iar căsuța acestora prinde contur.

Amintim că Ioan Sîrbu este un tânăr pe care viața l-a pus la multe încercări grele, iar în ciuda tuturor necazurilor nu s-a dat bătut. După ce și-a pierdut ambii părinți, Ioan Sîrbu are singur grijă de cei doi frați ai săi dar și de bunica sa imobilizată la pat.

Daniel Câșlariu s-a decis să le construiască o casă de la temelie, iar pentru a reuși are nevoie de donațiile oamenilor cu suflet bun. Cei care doresc să ajute o pot face în următoarele conturi deschise pentru Asociația Grup Civic Botoșani:

  • Contul în LEI: RO03BTRLRONCRT0530156401
  • Contul în EURO: RO50BTRLEURCRT0530156401

Codul Swift este BTRLRO22. A se specifica faptul că donațiile se fac pentru familia Sîrbu.

‼️APEL UMANITAR ‼️După doar 7 zile visul familiei SÎRBU de a avea o căsuța începe sa prindă contur datorita bunătății unor oamenii cu suflet mare. Povestea tragica prin care a trecut IOAN de la o vârstă frageda nu și-o dorește nimeni de aceea am hotărât sa ii construim o căsuța de la 0 pentru el și frățiorii lui. Rugămintea mea este ca dumneavoastră sa distribuiți acest video în speranța că va dori cineva sa ne dea o mana de ajutor la împlinirea acestui vis măreț. Ne mai trebuiesc materiale pentru a finaliza aceasta căsuța cât mai repede(tabla, cherestea și multe altele din păcate). Dacă și dumneavoastră doriți să donați cât de puțin o pot face aici :IBAN-ul contului curent in LEI deschis pentru ASOCIATIA GRUP CIVIC BOTOSANI este RO03BTRLRONCRT0530156401 sau IBAN-ul contului curent in EUR deschis pentru ASOCIATIA GRUP CIVIC BOTOSANI este RO50BTRLEURCRT0530156401 codul Swift BTRLRO22 cu specificația familia SÎRBU.Asociatia GRUP CIVIC Botosani.https://www.paypal.me/Asociatiagrupcivic

Publicată de Daniel Caslariu pe Miercuri, 1 aprilie 2020

Be First to Comment

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Mission News Theme by Compete Themes.