Press "Enter" to skip to content

Donează pentru 5000 de zâmbete și promovează-ți afacerea pe Botosaniul.ro

Daniel Câșlariu reprezintă unul dintre motivele pentru care am deschis această publicație. Iar asta deoarece avea nevoie de susținere și de promovare pentru toate faptele minunate pe care le face în Botoșani, susținere și promovare pe care nu le primea de fiecare dată.

Poate că există deja multe site-uri de știri din Botoșani, dar nu exista nici una așa cum ne dorim noi să fie Botosaniul.ro.

Ne dorim să promovăm inițiativele frumoase. Să promovăm lucrurile bune din Botoșani, dar totodată nu ne vom da la o parte atunci când se întâmplă fărădelegi. De aceea susținem toți botoșănenii cărora li se face nedreptate și care găsesc în noi un partener care le poate face nemulțumirea publică.

Noi ne dorim ca proiectul 5000 de zâmbete să devină realitate. Așa că oferim posibilitatea micilor afaceri din Botoșani să se promoveze prin bannere sau articole pe botosaniul.ro, iar în schimb ei trebuie să doneze o anumită sumă în contul Asociației Grup Civic Botoșani.

Astfel, cine dorește să își facă mica afacere mai vizibilă în Botoșani, ne poate contacta pe Facebook, atât pe pagina oficială Botoșaniul cât și pe contul nostru de Facebook.

Be First to Comment

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Mission News Theme by Compete Themes.