1.4 C
Botoșani
sâmbătă, ianuarie 25, 2020

Campania 5000 de zâmbete, un real succes!

Citește și

Apel Umanitar la Flămânzi: 7 fetițe și părinții lor au nevoie de o mână de ajutor

Nici o săptămână fără un nou caz umanitar! Aceasta pare deviza lui Daniel Câșlariu și a Asociației...

Fetele din Botoșani organizează ediția a III-a a spectacolului „Hai la Botoșani!”

Spectacolul „Hai la Botoșani!” organizat de Fetele din Botoșani se bucură în acest an de a III-a...

Care sunt mărcile auto cel mai des implicate în accidente grave? BMW nu este în top 5!

Suntem într-o perioadă în care șoferii conducători de BMW sunt foarte blamați atât în trafic cât și...

Campania 5000 de zâmbete a fost un real succes! Pachețelele cu dulciuri au fost distribuite în timp util în o mulțime de localități de prin tot județul, bucurând peste 5000 de copii. Din 5000 de zâmbete, au devenit 5150.

Aproape întreg Botoșaniul s-a implicat în campania lui Daniel Câșlariu, liderul Asociației Grup Civic Botoșani. Au fost urne prin tot județul chiar și în afara lui, iar lumea a donat câte 10 lei, mai mult sau mai puțin, pentru ca Moșul să vină și la copiii cu situații financiare mai puțin fericite.

Iar lumea a donat. Nu a fost nevoie de foarte mult timp ca pachețelele în valoare de 50.000 de lei să fie achitate în totalitate. Ba chiar, mai mult decât atât, au rămas bani și pentru căsuța copiilor din Ionășeni, ce se dorește a fi finalizată înainte de perioada sărbătorilor.

Daniel Câșlariu s-a remarcat prin faptul că a dat mereu dovadă de transparență totală. Iar după o campanie care s-a bucurat de un real succes, Daniel nu a renunțat la această transparență, anunțând faptul că în conturile asociației au rămas peste 30.000 de lei cu care vor putea ajuta și alte familii necăjite din județ.

Ne așteptăm așadar să vedem în continuare și alte inițiative marca Asociația Grup Civic, alături de Daniel și de voluntarii care i s-au alăturat în această perioadă.

Felicitări, Daniel! Felicitări, Grup Civic Botoșani! Felicitări, voluntarilor! Felicitări, în mod special, tuturor celor care s-au implicat!

‼️5005 DE ZÂMBETE ‼️ Campania noastră nu se oprește aici și vom încerca să ajungem la cât mai mulți copilaș necăjiți. Transparenta este ceia ce ne definește de aceea asta seara avem noi dezvăluiri pentru dumneavoastră. De aceea va rugam sa distribuiți acest video în speranța că va vedea toți cei care au donat unde și cum sau folosit bănuți. ASOCIATIA GRUP CIVIC BOTOSANI va mulțumesc frumos pentru ajutor și sperăm că vom reuși sa terminam și casuta celor 5 copilași premianți din comuna Trusesti sat Ionaseni pana pe data de 22 Decembrie.

Publicată de Daniel Caslariu pe Luni, 9 decembrie 2019

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri

Apel Umanitar la Flămânzi: 7 fetițe și părinții lor au nevoie de o mână de ajutor

Nici o săptămână fără un nou caz umanitar! Aceasta pare deviza lui Daniel Câșlariu și a Asociației...

Fetele din Botoșani organizează ediția a III-a a spectacolului „Hai la Botoșani!”

Spectacolul „Hai la Botoșani!” organizat de Fetele din Botoșani se bucură în acest an de a III-a ediție. Aceasta va avea loc...

Care sunt mărcile auto cel mai des implicate în accidente grave? BMW nu este în top 5!

Suntem într-o perioadă în care șoferii conducători de BMW sunt foarte blamați atât în trafic cât și în mediul online, nu numai...

La doar 9 ani, Gabriel suferă de leucemie – Daniel Câșlariu solicită ajutorul oamenilor cu suflet bun

Pentru că bunătatea nu are granițe, Daniel Câșlariu face un apel umanitar poate mai special: Gabriel este un băiețel din Nerești, Vaslui,...

Haideți cu toții la bunici – apel realizat de frizeria La BRICI

Vă este dor de bunici, fie că sunt departe de voi sau au plecat demult dintre noi? Există bunici uitați în azilurile...

Alte știri asemănătoare