Press "Enter" to skip to content

„Let`s Do It, România!” la Botoșani

Inițiativa cunoscută și cu numele de „Let`s Do It, România!” vine pentru a 10-a oară la Botoșani. Aceasta este cea mai mare inițiativă socială la nivel social.

În fiecare an, Botoșaniul a ieșit în evidență cu un număr mare de voluntari care și-au arătat interesul de a curăța județul de gunoiale aruncate iresponsabil de cetățenii județului.

Persoanele care doresc să se înscrie ca voluntari în această campanie, trebuie să se prezinte în dimineața zilei de 21 septembrie, la sediul Gărzii de mediu. Aici vor primi saci și mănuși pentru a contribui la igienizarea județului Botoșani.

În data de 21 septembrie România se va alătura celor peste 100 de țări care fac curățenie în aceeași zi. Anul trecut au participat la această campanie peste 158 de țări din întreaga lume, adunând peste 11 milioane de voluntari. În total au fost strânse peste 88.500 de tone de gunoi.

Coordonatorul Let`s Do It, România! din Botoșani este Vieru Paul Narcis și poate fi contactat prin email la paul.vieru@letsdoitromania.ro/ paulvieru0303@gmail.com/ paul_vieru2000@yahoo.com.

Be First to Comment

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *