Press "Enter" to skip to content

Las Fierbinți de Botoșani: primar declarat mort pentru a scăpa de un dosar

Dacă ne mai miră longevitatea serialului produs de PRO TV, ar trebui să ne gândim la faptul că regizorii găsesc surse de inspirație zilnic, citind știrile despre ce îi mai duce capul pe unii oameni, indiferent de categoria socială din care fac parte. Iar exemple avem o mulțime în Botoșani.

Un primar din Botoșani s-a gândit că poate scăpa de un dosar penal dacă moare. Iubea însă prea mult viața pentru a decurge la un gest necugetat, așa că a ales să moară doar în acte. Este vorba despre primarul din Cristești, anchetat după ce a concediat în mod abuziv o angajată, scrie Digi FM.

Lucian Borfotină este membru PSD și a fost anunțat ca fiind decedat, printr-o comunicare oficială a Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoșani, semnată de prim procurorul Dorin Dragomir.

Văzând că ancheta nu parcurge drumul la care se aștepta, reclamanta a decis să conteste modul în care s-a efectuat urmărirea penală. Astfel, judecătorul a cerut mai multe lămuriri Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoșani, descoperindu-se astfel că:

„Vă facem cunoscut că în dosarul penal nr, 4338/P/2017, având ca obiect plângerea penală formulată de B. Elena , s-a dispus la data de 30.09.2019 clasarea cauzei cu privire la infracţiunea prevăzută de art. 298 Cod Penal, întrucât a intervenit decesul făptuitorului”, a comunicat Parchetul.

Sursă foto: DIGI FM

DISTRIBUIE !

Shares

Be First to Comment

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *