Press "Enter" to skip to content

La Mihălășeni, Iohannis a obținut cel mai mare procent de voturi din Botoșani și unul dintre cele mai mari succese din zona Moldovei

Chiar dacă Botoșaniul este singurul județ din Moldova în care Viorica Dăncilă și PSD a obținut cele mai multe dintre voturi, PNL-ul se poate mândri totuși cu un succes major într-o comună din județ.

Este vorba despre comuna Mihălășeni, acolo unde candidatul PNL a primit 54,49% dintre voturi. Practic, este comuna în care Iohannis a obținut, procentual vorbind, un record de voturi îmjudețul Botoșani dar și unul dintre cele mai bune scoruri din Moldova pentru PNL.

Doar la Durnești a mai obținut PNL-ul peste 50% dintre voturi, însă au fost multe alte comune în care Iohannis a primit peste 40% dintre voturile cetățenilor.

La Mihălășeni, prezența la urne a fost de 42,35%, puțin peste media județului care a fost de doar 41,67%. 770 de persoane au ieșit la vot în Mihălășeni, iar 413 dintre ele au decis să îi acorde votul candidatului din partea PNL, Klaus Iohannis. Viorica Dăncilă a primit 206 voturi, ceea ce înseamnă un procent de 27,17% voturi către PSD.

Be First to Comment

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *