Press "Enter" to skip to content

La doar 9 ani, Gabriel suferă de leucemie – Daniel Câșlariu solicită ajutorul oamenilor cu suflet bun

Pentru că bunătatea nu are granițe, Daniel Câșlariu face un apel umanitar poate mai special: Gabriel este un băiețel din Nerești, Vaslui, de doar 9 ani și suferă de leucemie, o boală nemiloasă care nu are răbdare cu trupul său firav. Medicii din Iași i-au recomandat un transplat de măduvă, însă pentru a-l realiza are nevoie în primul rând de o unitate spitalicească care să-l primească.

Părinții au nevoie, înainte de toate, de ajutor financiar. Donațiile pot fi făcute în următorul cont: RO59RNCB0262068525910001, deschis la Banca Comercială Română în LEI, pe numele Onel Mitică (tatăl bãiatului) sau în contul deschis în EURO RO56RNCB0686068525910001 la Banca Comercială Română pe numele Onel Mitică.

În ceea ce privește spitalul, cea mai bună soluție pentru Gabriel ar fi la Spitalul Bambino Gesù, spital care aparține de Vatican unde se încearcă din greu obținerea accesului. Prin urmare, dacă există medici cu inimă mare sau cunoașteți astfel de persoane care lucrează în domeniu și care ar putea face o recomandare sau o legătură cu acest spital, ar fi de mare ajutor!

Orice minut contează pentru Gabriel! Cei care doresc să ajute pot dona în contul menționat mai sus sau îl pot contacta personal pe tatăl băiatulul la următorul nr de telefon: 0742060924!

Share, orice minut contează pentru Gabriel!

DISTRIBUIE !

Shares

Be First to Comment

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *