Press "Enter" to skip to content

Județele vecine râd de noi pentru situația drumului strategic

Deși Drumul Strategic a apărut ca o binecuvântare pentru botoșănenii care circulă prin noroaie, cratere și praf, elanul s-a tăiat repede după ce la licitații nu s-a prezentat nici o firmă constructoare.

Ba chiar, mai mult decât atât, șefii de județ se mândreau cu acest proiect și spuneau chiar că le putem oferi lecții vecinilor care, având proiecte asemănătoare, au rămas cu mult în urma noastră.

Botoșaniul s-a oprit în una din nenumăratele gropi de pe așa zisul drum strategic, iar județele vecine au făcut pași importanți. Doar în Suceava se mai depun ofertele pentru acest drum, data limită fiind de 28 de octombrie.

Atât în Neamț cât și la Bacău sau chiar la Vaslui ofertele nu au întârziat să apară, așa că foarte probabil că nu mai este mult timp până când se va trece la treabă.

În schimb, noi organizăm a treia licitație, licitație la care mai rămâne de văzut dacă se va prezenta cineva. În cazul în care, la fel ca până acum, nici o firmă nu se va prezenta la a 3-a licitație, șansele să pierdem toți acești bani europeni sunt foarte mari. Prin urmare, vom rămâne să circuăm prin aceleași drumuri proaste, în timp ce în județele vecine drumurile vor fi îmbunătățite considerabil.

Vezi si:  Iulian, unul dintre cei doi tineri grav răniți în accidentul de motocicletă de pe strada Pacea, a pierdut lupta cu viața!

Ne vom putea lăuda cu prestigiul de a avea cele mai proaste drumuri, ceea ce cu siguranță nu este o realizare. Rămâne de văzut cum se vor justifica cei care nu au fost în stare să realizeze un proiect bine pus la punct și să se folosească de niște bani pe care Europa ni-i oferă gratuit, doar pentru a ne îmbunătăți infrastructura.

Să ne rugăm doar ca ai noștri dragi șefi de județ nu vor fi orgolioși, așa că îi vor întreba pe cei care au reușit să NU o dea în bară, cum au reușit această realizare.

Sursă: MonitorulBT.RO

DISTRIBUIE !

Shares

Be First to Comment

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *