Press "Enter" to skip to content

Iulian Rotariu, a câștigat ultramatatonul „Ultra Africa Race” Mozambic!

Pompierul botoșănean a câștigat ultramaratonul de 220 de km, din Mozambic, astăzi pășind linia de final pe primul loc. Iar unul dintre primele lucruri pe care a ținut să-l facă imediat după ce a trecut linia de final, a fost să transmită un mesaj celor de acasă:

„Misiune terminată!
Nu eu, nu voi, ci noi, cu ajutorul Bunului Dumnezeu, doar împreună, am reușit să ridicăm steagul țării acolo sus, unde îi este locul, să fie mangâiat de vântul Oceanului Indian și onorat de imn! Multumesc tuturor pentru tot și susținerea copiilor cu autism din Botoșani pentru a-și termina și ei cursa!
Doamne Ajută! „, este mesajul lui Iulian!

Botoșăneanul a dominat cursa pe tot parcursul său, arătând astfel că este un adevărat campion. La acest maraton au participat 16 dintre cei mai buni alergători de ultramaraton extrem din lume.

Este totodată și primul român care a participat la această cursă, desfășurată pe parcursul a cinci etape.

Iulian Rotariu a alergat în scop caritabil, atrăgându-ne atenția către Asociația Părinților Copiilor cu Autism Botoșani.

Aici putem susține cauza pentru care Iulian Rotariu a alergat: https://autismbotosani.galantom.ro/fundraising-pages/view?id=10427.

DISTRIBUIE !

Shares

Be First to Comment

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *