Press "Enter" to skip to content

Într-un final, Dorin Birta își recunoaște vina pentru eșecul cu drumul strategic

După ce o perioadă bună de timp conducătorii de la CJ Botoșani nu și-au asumat nici o vină pentru eșecul cunoscut cu numele de Drumul Strategic, ba chiar s-au arătat total uimiți de faptul că nimeni nu se prezintă la licitație, în al 12-lea ceas Dorin Birta pare să își asume cel puțin o parte din vină.

Vicepreședintele CJ Botoșani, fiind mereu în centrul atenției atâta timp cât președintele Consiliului Județean, Costică Măcăleți, a fost în concediu, a oferit un interviu pentru Monitorul Botoșani, în care spune că va schimba strategia.

Cu toate acestea, nu își asumă vina în totalitate. Proiectantul (echipă din care fac parte și membri ai Consiliului Județean), aparatul tehnic, prețurile constructorilor dar și posibilitatea de a oferi un avans acestora, sunt doar câteva dintre detaliile care „au dat cu virgulă” în acest proiect.

Se dorește ca prețul pe kilometru să fie mai mare la următoarea licitație, astfel încât Drumul Strategic să fie atractiv și pentru constructori.

Mai mult decât atât, Dorin Birta spune că nu își va da demisia și că este hotărât să își ducă proiectele la bun sfârșit. Rămâne de văzut în ce măsură va reuși acest lucru.

Interviul complet poate fi citit aici.

DISTRIBUIE !

Shares

Be First to Comment

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *