Press "Enter" to skip to content

Încă un proiect curajos pentru Asociația Grup Civic Botoșani. Daniel Câșlariu ridică o nouă casă pentru o familie necăjită din Dobârceni

Nimic nu pare imposibil pentru Daniel Câșlariu și ne întrebăm și noi, la fel ca majoritatea botoșănenilor probabil, care sunt limitele acestui om? Mai are timp și pentru el?

Probabil că nu. A decis să se dedice în totalitate oamenilor necăjiți din județ iar astăzi ne anunță că a hotărât începerea unui nou proiect.

Este vorba, desigur, despre o nouă casă, pentru o familie necăjită din Dobârceni.

Tatăl a fugit de orice responsabilitate, mama a plecat la muncă în străinătate, iar cei 5 copilași crescuți doar de către bunică îi duc dorul

La doar 8 ani, Florinel o ajută pe bunica sa ori de câte ori poate și totodată are grijă de surioarele sale ca un om mare.

Deși își dedică o bună parte din timp treburilor de prin curte și ajutorării surorilor lui, Florinel nu neglijează școala. Are doar rezultate excelente și o mulțime de medalii obținute la diferite concursuri.

După mai mult timp în care s-a încercat achiziția unei case din sat, prețurile piperate l-au determinat pe Daniel Câșlariu să le cumpere un teren și imediat s-a apucat de treabă.

Casa a prins deja contur în doar câteva zile, iar cu sprijinul oamenilor cu suflet mare proiectul va fi dus la bun sfârșit, ca multe altele până acum.

Așadar, cei care doresc să ofere o mână de ajutor, o pot face printr-o donație în următoarele conturi:

  • IBAN-ul contului curent in LEI deschis pentru ASOCIATIA GRUP CIVIC BOTOSANI este RO03BTRLRONCRT0530156401.
  • IBAN-ul contului curent in EUR deschis pentru ASOCIATIA GRUP CIVIC BOTOSANI este RO50BTRLEURCRT0530156401. Codul Swift BTRLRO22.
  • Cu specificația FLORINEL
  • https://www.paypal.com/paypalme/Asociatiagrupcivic

Orice donație reprezintă o importantă mână de ajutor, dar la fel de util se poate dovedi și sprijinul la construcția casei.

DISTRIBUIE !

Shares

Be First to Comment

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *