Press "Enter" to skip to content

În timp ce politicienii din Botoșani se ceartă, Daniel Câșlariu construiește o casă de la temelie pentru doi elevi olimpici

În timp ce politicienii din Botoșani se ceartă prin comunicate de presă plătite, Daniel Câșlariu construiește case de la 0 și schimbă destinele familiilor necăjite.

În cele 8 luni de activitate, Daniel Câșlariu și Asociația Grup Civic Botoșani au schimbat fără dar sau poate o mulțime de destine. Au adus zâmbetele pe chipurile oamenilor sărmani din județ pe care politicienii noștri îi bagă în seamă doar înainte de alegeri iar în restul timpului sunt uitați.

Asociația Grup Civic Botoșani a construit case, a fost Moș Crăciun pentru copiii care nu ar fi primit nici un cadou și chiar a ridicat deseori semnale de alarmă în privința stării drumurilor din județ.

Ce au făcut politicienii botoșăneni în tot acest timp? Mai nimic. S-au certat prin presă, cu comunicate de presă plătite, fiecare dintre ei încercând să pară breaz, deși rezultatele nu îi recomandă.

De data aceasta Daniel a aflat de cazul a doi copii din Prelipca. Ambii sunt olimpici însă nu au o situație financiară prea roz, așa că locuiesc în casa unui consătean care le-a oferit o căsuță în care să poată locui. Deși nu este foarte spațioasă sau modernă, casa este foarte bine îngrijită și plină de diplomele și medaliile obținute de cei doi copilași olimpici.

Daniel Câșlariu a fost impresionat de cazul celor doi copilași așa că, ambițios după cum îl știm, a decis să înceapă construcția unei căsuțe și pentru acești copii, chiar dacă în același timp ridică o altă casă și în Ionășeni, pentru bunicul Ștefan.

Pentru a putea construi căsuța pentru cei doi copii olimpici, Asociația Grup Civic Botoșani are nevoie de implicarea noastră prin donații. Acestea pot fi făcute în următoarele conturi:

IBAN-ul contului curent in LEI deschis pentru ASOCIATIA GRUP CIVIC BOTOSANI este RO03BTRLRONCRT0530156401.

IBAN-ul contului curent in EUR deschis pentru ASOCIATIA GRUP CIVIC BOTOSANI este RO50BTRLEURCRT0530156401.
Codul Swift BTRLRO22.

DISTRIBUIE !

Shares

Be First to Comment

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *