Press "Enter" to skip to content

In Botosani, se pot plati impozitele prin statiile Zebrapay

 

Locuitorii municipiului Botosani au la dispozitie noi metode de plata a taxelor, impozitelor si a altor venituri la bugetul local prin statiile de plata Zebrapay.

Contribuabilii botosaneni isi pot plati taxele, impozitele si alte obligat catre bugetul local prin metode mai rapide si mai moderne, care ne scutesc de cozi si drumuri. Primaria Municipiului Botoșani a incheiat un contract cu asocierea IDEA Bank si Zebrapay SA, prin care se vor asigura servicii de plati pentru taxele si impozitele locale prin reteaua de Statii de Plata SelfPay, de tip self – service. Acestea pot fi gasite in centrele comerciale, magazine de proximitate sau statii de carburanti, in intervale orare in unele locuri non-stop, 24/7. Botosanenii au la dispozitie 44 de Statii de Plata SelfPay.

Cum se face plata

La terminalul SelfPay, persoanele fizice vor fi identificate pe baza CNP iar cele juridice, prin ROL. Dupa introducerea elementelor de identificare, se vor afisa denumirea si cuantumul impozitelor si taxelor locale existente la data accesarii de catre contribuabil. Statia de Plata va elibera apoi chitanta care atesta cuantumul sumelor platite si destinatia acestora : impozite, taxe sau alte venituri locale. La efectuarea plăților, se va ține cont de ordinea de stingere a obligatiilor, conform prevederilor legale.

Vezi si:  We got a right to pick a little fight, Bonanza

„Pentru a veni in sprijinul contribuabililor, am implementat o noua soluție informatica, oferind astfel un canal alternativ de plata a taxelor, impozitelor si a altor sume datorate bugetului local, in numerar sau cu cardul, prin intermediul Statiilor de Plata SelfPay. Depunem eforturi pentru digitalizarea acestui segment, astfel incat contribuabilii sa fie mulțumiți si sa evitam formarea de cozi la fiecare inceput de an, in fataa sediului DITL”, a precizat primarul Cosmin Andrei. Statiile de plata vor putea fi utilizate in paralel cu platformele deja implementate, cum ar fi Ghiseul.ro sau Avansis Mobile.

Marilena

DISTRIBUIE !

Shares

Be First to Comment

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *