Press "Enter" to skip to content

În Argeș masca a devenit obligatorie chiar și pe stradă

Județul Argeș este grav afectat de noul coronavirus, iar creșterea îngrijorătoare de cazuri pe care acest județ a înregistrat-o în ultimele săptămâni a dus la introducerea de noi măsuri de protecție.

Mai exact, aici s-a organizat un Comitet Județean pentru Situații de Urgență în cadrul căreia s-a decis introducerea obligativității de purtare a măștii atunci când sunt cel puțin două persoane într-un grup, pe stradă, cu vârsta de peste 5 ani.

Mai mult decât atât, evenimentele private nu vor putea depăși ora 22:00 în timpul săptămânii și cel mult 23:00 în weekend.

“În acest moment, nu avem date care să ne conducă spre adoptarea ultimei soluții: carantina. Mâine vom organiza ședința CJSU și vom discuta despre ce măsuri suplimentare vom adopta. Nu este contextul creat pentru carantinarea vreunei localități din Argeș.

Răspândirea comunitară este pe întreg teritoriul județului.Sunt anumite localități care erau pe o listă scurtă, dar trendul este descendent. Din analizele preliminare, din acest moment, nicio localitate nu îndeplinește toate criteriile pentru carantinare.”

Prefectul Emanuel Soare

DISTRIBUIE !

Shares

Be First to Comment

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *