Press "Enter" to skip to content

Guvern nou, drumuri vechi la Botoșani

Mulți botoșăneni au primit bucuroși vestea schimbării guvernului, chiar dacă suntem unul dintre județele de unde PSD primește foarte multe voturi. După ani buni de guvernare în care drumurile din Botoșani au devenit din ce în ce mai proaste, am sperat că noul guvern ne va băga și pe noi în seamă.

Varujan Vosganian, de la ALDE, remarcă faptul că nu există planuri pentru modernizarea moldovei, iar drumul care leagă Botoșaniul de Târgu Frumos nu este pe lista priorităților noului guvern. La fel cum nu a fost nici pentru guvernul alături de care ALDE a format majoritatea.

Cu toate acestea, atunci când a venit să ceară voturi botoșănenilor pentru europarlamentare, Ludovic Orban vorbea despre drumul către Târgu Frumos ca despre o prioriotate necesară pentru dezvoltarea județului nostru.

Alături de drumul strategic, drumul Botoșani – Târgu Frumos a fost adesea pe lista de promisiuni a PSD-iștilor botoșăneni, însă cu toate acestea drumul este în continuare la fel de prost, iar șansele ca el să fie făcut curând sunt destul de mici.

Între timp, reprezentanții PNL Botoșani tac mâlc și așteaptă la rând, cuminți, să primească funcții bănoase, în loc să se lupte pentru nevoile botoșănenilor. Iar noi rămânem cu drumurile din ce în ce în ce mai proaste.

Sursă foto apix.ro

DISTRIBUIE !

Shares

Be First to Comment

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *