Press "Enter" to skip to content

Ghid de cumpărare: set baterii baie

Eşti aproape de finalul amenajării băii sau dorești să-i oferi un suflu nou? Este momentul să descoperi care sunt bateriile potrivite pentru această încăpere.

Seturile de baterii pentru baie trebuie să îndeplinească mai multe condiții: să fie durabile, să îmbunătăţească estetica băii, să îşi păstreze aspectul intact în timp, să funcţioneze perfect, şi, de ce nu, să te ajute să faci economii. Cu siguranţă designul bateriilor pe care le găseşti în magazine este impresionant şi îţi captează atenţia. La fel se întâmplă  şi cu seturile de baterii sanitare de la NeaKaisa. Totuşi nu doar estetica şi preţul trebuie să fie aspectele de care trebuie să ţii seamă. Iată ce trebuie să analizezi pentru a avea siguranţa că faci achiziţia perfectă.

Tipuri de baterii pentru baie

Când vorbim de baterii şi seturi de baterii pentru baie vorbim de o mare varietate. Obiectele sanitare disponibile la NeaKaisa poartă amprenta unor designeri şi a unor arhitecţi cunoscuţi în domeniu, astfel că, în primul rând, impresionează prin estetică distinsă. Ai la dispoziţie seturi cu design clasic sau modern, cu linii rotunjite, drepte sau  mixte. Şi materialele folosite sunt variate. De la inox la oţel şi alamă, cu finisaje lucioase ori cromate. 

Când vorbim de funcționalitate lucrurile sunt mai simple, avem doar patru tipuri de baterii pentru baie:

Fiecare dintre acestea poate avea funcţii speciale, precum cele de reglare a temperaturii apei, reglare a debitului de apă ori suprafaţa uşor de curăţat. 

Ce conţine un set de baterii sanitare

Dacă am stabilit câteva detalii despre varietatea de obiecte sanitare, trebuie să punctăm şi aspectele legate de  conținutul unui set de baterii sanitare. Un set complet trebuie să aibă în compoziţie o  baterie pentru lavoar, o baterie pentru cadă şi un set pentru duș format din bară de prindere, furtun şi pară pentru duş. Un set complet are incluse, pe lângă obiectele menţionate anterior, garniturile și racordurile flexibile necesare pentru montaj. 

Avantajele unui set de baterii pentru baie

Cu siguranţă principalul avantaj al achiziţionări seturilor de baterii ține de estetică. Cumpărând un set de baterii baie complet, format din baterie pentru lavoar, baterie pentru cadă sau duș şi baterie pentru bideu, vei avea parte de un design unitar. Iar aspectul unitar este bine perceput vizual, deci creierul vede această încăpere ca fiind una plăcută, de relaxare. 

Un alt detaliu ține de funcţionalitate. Alegând seturi de baterii ce poartă amprenta unor producători consacraţi ai garanţia calităţii. Grohe, Roca, Ferro, Kludi sunt câteva dintre mărcile care s-au remarcat prin calitate excepţională. Optând pentru seturi realizate de un singur producător, vei beneficia de aceleaşi caracteristici speciale pentru fiecare dintre piese. 

Garanţia extinsă constituie și ea un alt avantaj. Cei mai muți dintre producătorii cu renume au încredere în seturile de baterii pe care le lansează pe piaţă şi oferă o perioadă de garanţie de până la cinci ani pentru acestea. 

Cum se montează corect o baterie sanitară

Când vine vorba de montaj lucrurile sunt destul de delicate, pentru că montarea bateriilor este o sarcină specializată ce necesită prezenţa unui instalator. Totuşi, de ceea ce trebuie să ţii seama este tipul montajului. Seturile pot fi compuse din baterii de lavoar şi cadă sau duș cu montaj pe obiectul sanitar şi pe perete. În cazul bideului, nu sunt opţiuni prea multe întrucât aceasta trebuie aplicată direct pe obiectul sanitar.

Acestea sunt câteva dintre aspectele pe care trebuie să le ai în vedere pentru a avea siguranţa că achiziţionezi seturi de baterii potrivite pentru baie. Detaliile de ordin estetic sunt personale, însă te ajută să creezi ambientul mult dorit. 

DISTRIBUIE !

Shares

Be First to Comment

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *