Press "Enter" to skip to content

FOTO: La oraș la fel ca la țară! Botoșănenii de pe strada Tomis se plâng de drumurile proaste pe care circulă

Doar pentru că locuiesc în municipiul Botoșani, asta nu înseamnă că toți botoșănenii au scăpat de noroaie. De fapt, sunt o mulțime de botoșăneni care au parte de aceleași condiții proaste pe care le suportă oamenii din cele mai îndepărtate cătune ale județului.

Strada Tomis se află la doar 2 km de centrul orașului, însă nu arată deloc ca o stradă a unui oraș. Locuitorii acestei străzi au ajuns la culmea disperării din cauza noroiului pe care trebuie să îl poarte pe încălțăminte și haine ori de câte ori ies din casă, și fac un apel către Consiliul Local Botoșani prin intermediul unei rețele de socializare.

Bărbatul care a postat mesajul de revoltă a invitat conducătorii municipiului pe strada Tomis pentru a vedea cu proprii ochi condițiile jalnice.

Iată mesajul botoșăneanului:

Buna ziua! In atentia domnului primar (am rugamintea poate ajunge mesajul si la dl. Cosmin Andrei). Va atasez 4 poze cu str. Tomis, la 2 km de centrul orasului, pentru a vedea in ce conditii iesim din case noi si copiii nostri, in anul electoral 2020. As vrea sa mentionez ca diferenta de 16 voturi la cat a pierdut dl Flutur pentru ca ne-a tot ignorat timp de 3 mandate, se regaseste in doar 3-4 case de pe strada mea. Va rog sa nu faceti aceeasi greseala, tratandu-ne cu superioritate si superficialitate, pentru ca suntem decisi toti de pe strada sa deschidem primariei un proces comun. Dl. Serac, cel responsabil cu drumurile pietruite din oras, un biet politruc aservit, e total insensibil si incompetent la disperarea noastra de ani de zile! Inteleg ca politicienii ne vor pe toti prosti si saraci, inteleg ca nu se vrea a ne asfalta si noua strazile, inteleg ca e greu de oameni competenti pentru ca trebuie incadrate rudele si prietenii, dar niste masini de piatra mai mare si un utilaj sa le compacteze e atat de greu de realizat? Chiar trebuie sa iesim din case in cizme, ca pe vremea strabunicilor? Va invit personal si ma ofer sa va arat bataia de joc a celor responsabili de aceasta situatie fata oamenii ale caror voturi le cereti. Aveti primaria, viceprimarii, majoritate in Consiliul Local, in Consilul Judetean, ce sau cine va mai impiedica sa va faceti treaba pentru care sunteti platit? Sper sa aveti un mandat cu realizari, in dorinta ca veti fi alaturi de cetateni si in timpul exercitarii acestuia si nu doar in campania electorala!

DISTRIBUIE !

Shares

Be First to Comment

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *