Press "Enter" to skip to content

FC Botoșani pierde la Craiova cu 2 – 1. Rămânem pe ultimul loc în Play Off

Meciul a început cu un moment de reculegere pentru victimele COVID – 19.

La începutul meciului echipa botoșăneană i-a surprins pe craioveni cu un ritm foarte bun, având mai multe atacuri care păreau promițătoare. Botoșănenilor le-a lipsit însă inspirația.

În ciuda entuziasmului jucătorilor noștri, craiovenii au deschis scorul prin Dan Nistor în minutul 31. Două minute mai târziu, craiovenii au trimis mingea în bară.

Scorul nu s-a modificat până la finalul primei reprize, repriză dominată în totalitate de craioveni. Aceștia au avut 7 ocazii de gol dintre care 4 s-au finalizat cu șut pe poartă. FC Botoșani nu a avut nici măcar un șut trimis pe direcția porții.

În repriza a doua Florescu a fost foarte aproape de gol după un șut superb de la distanță în minutul 52.

Craiovenii au înscris însă și golul numărul 2 în minutul 72 după o centrare trimisă de Vlădoiu către Koljic care a înscris cu capul.

FC Botoșani a redus din diferență abia în minutul 89 prin golul jucătorului care a dus echipa noastră în Play OFF: Dugandzic.

Vezi si:  Îndrăgitul Al-Mawas marchează în al doilea meci la rând și aduce victoria botoșănenilor pe Stadionul Municipal

Chiar dacă meciul a fost prelungit cu 5 minute, FC Botoșani nu a reușit să obțină egalarea. Rămânem astfel pe ultimul loc din Play Off cu 24 de puncte. Totuși, diferența față de locul 3 ocupat de FCSB este de doar 3 puncte, ceea ce ne poate oferi speranțe pentru podium.

Echipei noastre i-a lipsit condiția fizică, lucru de înțeles dacă luăm în calcul faptul că am pierdut startul reluării de campionat din cauza rezultatului pozitiv la covid-19 a doctorului echipei botoșănene.

Sursă foto: Digisport

DISTRIBUIE !

Shares

Be First to Comment

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *