Press "Enter" to skip to content

FC Botoșani se impune cu 2 – 1 în fața Viitorului Constanța după un meci terminat în 10 oameni

FC Botoșani nu a început meciul cu Viitorul Constanța ca favorită, însă cu toate acestea a reușit să se impună cu 2 – 1.

Chiar dacă uitase gustul victoriei, FC Botoșani a deschis scorul încă din prima repriză prin Keyta, în minutul 36. Acesta a fost scorul cu care s-a intrat la pauză.

Repriza a doua a fost marcată de o greșeală de amator comisă de Ogenda. Jucătorul trecut pe la PSG a primit 2 cartonașe galbene în doar 2 minute, iar astfel a fost eliminat. Primul cartonaș a fost primit în minutul 57, pentru un fault, iar cel de-al doilea a fost încasat în urma unui gest stupid, șutând în minge după ce și-a faultat adversarul, chiar dacă arbitrul fluierase deja.

Chiar dacă finalul de meci se anunța unul cu emoții, tot FC Botoșani a fost echipa care a marcat. Keyta a reușit dubla și a majorat astfel scorul la 2 – 0, în minutul 68.

Golul echipei gazde a venit într-un final, în minutul 90, atunci când Luckassen a marcat în urma unui corner.

Vezi si:  Anunț bombă in tenis: Nole se desparte de antrenorul sau, Goran Ivanisevici

De asemenea, Al Mawas nu a mai putut termina meciul în teren, acuzând o accidentare, așa că a fost înlocuit cu Șeroni.

În urma victoriei, FC Botoșani a egalat Viitorul la puncte, 17 la număr, și a făcut rocada cel puțin pentru moment. Astfel, până când următoarele partide se vor juca, FC Botoșani va ocupa locul 6, ultima poziție de Play Off.

Sursă foto: GSP

DISTRIBUIE !

Shares

Be First to Comment

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *