Press "Enter" to skip to content

FC Botoșani pierde șansa de a juca cu Tottenham în Play Off-ul Europa League. Meci slab și greșeli mari de arbitraj împotriva noastră

Nici bine nu s-au obișnuit cu gazonul de pe Stadionul Municipal, că macedonienii au și ajuns în careul nostru, profitând de încă o ieșire total neinspirată a portarului Pap. Ibraimi a deschis scorul cu un lob în minutul 2 al meciului. A fost practic singurul șut pe poartă al macedonienilor.

A urmat apoi un meci dominat în totalitate de FC Botoșani, însă din păcate jucătorii noștri nu au fost deloc inspirați în careul advers nereușind să înscrie nici măcar atunci când au fost mai bine de 20 de minute cu un om în plus, după eliminarea lui Alimi.

Penalty refuzat de Mohammed Al-Hakim, arbitrul suedez-irakian care a părut să arbitreze într-o singură direcție

FC Botoșani a avut cel puțin un penalty clar refuzat de către arbitrul Mohammed Al-Hakim. Askovski a fost falutat clar în careul advers, însă arbitrul a văzut – cine știe cum? – fault în atac.

Faze controversate de arbitraj au fost și în repriza a doua. Macedonienii cădeau secerați, chiar dacă nu erau atinși de nimeni, iar suedezul nu ezita să fluiere fault.

În zadar am avut 10 cornere, posesie și mai multe ocazii la poarta adversă. Meciul s-a terminat 1 – 0 pentru adversari și FC Botoșani a pierdut ocazia de a juca poate cel mai important meci din istoria clubului: cu Tottenham și Mourinho în Play Off-ul Europa League.

Sursă foto: George Pohoata – Photography

DISTRIBUIE !

Shares

Be First to Comment

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *