Press "Enter" to skip to content

FC Botoșani pierde la scor de neprezentare împotriva nou promovatei Chindia Târgoviște

Pe o vreme perfectă pentru fotbal, jucătorii echipei FC Botoșani nu au dat dovadă de prea multă inspirație și chef de fotbal. Deși au început ca favoriți împotriva nou promovatei Chindia Târgoviște, oaspeții au intrat mult mai hotărâți pe teren.

Ioan Dumiter a înscris primul gol pentru Chindia Târgoviște în minutul 33, scorul fiind majorat la 2-0 în minutul 45 din penalty-ul bătut de Liviu Mihai II. Situația a devenit și mai gravă pentru echipa lui Marius Croitoru în minutul 77, atunci când Mihai Voduț a înscris golul cu numărul 3 al echipei sale.

Deși Chindia a jucat în 10 oameni din minutul 86, după eliminarea lui Alexandru Benga, FC Botoșani nu a reușit să dea nici măcar golul de onoare, în ciuda posesiei de 59%. Hervin Ongenda a părăsit și el mai repede terenul, după ce a primit al doilea cartonaj galben în prelungiri.

În urma acestui rezultat, FC Botoșani ocupă poziția a 8-a în clasamentul Ligii 1, fiind la două puncte de ultimul loc de play off, ocupat de Astra Giurgiu.

Vezi si:  A început schimbarea pentru bunica care își crește singură nepoții

Pentru echipa botoșăneană urmează meciul din Cupa României de miercuri, ce se va disputa pe Stadionul Municipal de la ora 21:30 împotriva campioanei României CFR Cluj.

sursă imagine: GSP

DISTRIBUIE !

Shares

Be First to Comment

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *