Press "Enter" to skip to content

FC Botoșani obține doar un punct împotriva lui Sepsi Sfântu Gheorghe

FC Botoșani rămâne la limita play off-ului, după ce a reușit un egal norocos pe Stadionul Municipal din Botoșani împotriva lui Sepsi Sfântu Gheorghe. Astfel, dacă în sezoanele trecute FC Botoșani era o adevărată forță atunci când juca acasă, în sezonul acesta se pare că se descurcă mai bine în deplasare.

Doar 7 puncte a adunat FC Botoșani acasă în sezonul actual, având o victorie, patru egaluri și o înfrângere. În deplasare a reușit să câștige două meciuri, să facă trei egaluri și a pierdut o singură dată, adunând astfel 9 puncte și fiind pe un loc trei al clasamentului meciurilor din deplasare.

SEPSI a deschis scorul ieri cu golul fostului jucător al Botoșaniului, Vașvari, în minutul 54. Spre deosebire de Burcă din meciul de cupă cu CFR, Vașvari nu s-a bucurat la golul marcat, arătând respect pentru echipa la care a jucat timp de 4 sezoane și pentru care a marcat 25 de goluri în Liga 1. Vașvari a plecat în 2017 de la FC Botoșani, în ipostază de jucător liber de contract, la Poli Timișoara, iar un an mai târziu a ajuns la Sepsi Sf. Gheorghe, tot liber de contract.

Vezi si:  994 de cazuri noi de COVID-19 în ultimele 24 de ore. 4 dintre ele sunt la Botoșani

Golul Botoșaniului a venit spre final de meci, în minutul 84, și a fost marcat de Mihai Roman. Este primul său gol după revenirea de la FCSB.

Botoșaniul a fost dominată aproape din toate punctele de vedere, echipa din Sf. Gheorghe având o mai bună posesie dar și mai multe șanse de a marca.

După egalul de ieri, Botoșaniul este momentan pe locul 6, ultimul de play-off, loc pe care însă îl poate pierde dacă Astra sau FCSB își câștigă meciurile.

Sursă foto: George Pohoata – Photography

DISTRIBUIE !

Shares

Be First to Comment

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *