Press "Enter" to skip to content

FC Botoșani încheie această ediție de campionat cu o frumoasă victorie împotriva echipei Gaz Metan Mediaș

Sezonul actual a fost, fără dar sau poate, cel mai bun pentru FC Botoșani și poate chiar o ediție istorică. Am jucat în premieră în Play OFF și totodată ne-am calificat în preliminariile Europa League, ceea ce reprezintă o performanță lăudabilă.

Ultimul meci pentru FC Botoșani în acest sezon s-a jucat pe Stadionul Municipal din Botoșani aseară, 1 august 2020. Iar echipa noastră a defilat în fața lui Gaz Metan Mediaș, o echipă cu foarte multe probleme.

Reagy Ofosu a marcat încă din primul minut al meciului, gol care a îmbunătățit moralul jucătorilor noștri. Astfel, în minutele 23 și 25 echipa noastră a marcat prin Keya și Florescu, ducând avantajul la 3 la 0. Două minute mai târziu, Romeo Roberto a redus din diferență iar tabela arăta 3 – 1 pentru FC Botoșani.

Cu acest scor s-a încheiat prima repriză.

În minutul 72, Nasser Chamed a primit al doilea cartonaj galben, lăsând echipa din Mediaș în 10 oameni. În minutul 87, Mihai Roman a refăcut diferența de 3 goluri, marcând ultimul gol al botoșănenilor din acest sezon, scorul final fiind 4 – 1.

Vezi si:  FC Botoșani deschide scorul în Europa League și conduce cu 2 -1 în prima repriză

Terminăm sezonul, cel puțin deocamdată cu 32 de puncte, pe poziția a 4-a, peste FCSB care mai are însă un meci de disputat, cu Astra Giurgiu.

La prima calificare în play off din istorie nu am impresionat însă putem spune, cu rețineri totuși, că nu ne-am făcut prea mult de râs. Am obțin 2 victorii și 3 egaluri, însă bucuria calificării a fost pătată de cele 5 înfrângeri. Golaverajul cu minus reprezintă, de asemenea, un motiv care nu ne permite să ne bucurăm prea mult

Ne mai rămâne, așadar, să așteptăm meciurile din Europa League și să sperăm că vom face o impresie bună. Cât despre următoarea ediție de campionat, care va începe nu după foarte mult timp, aceasta rămâne cu semnul întrebării, din cauza probemelor pe care COVID-19 le cauzează în România.

Hai FC BOTOȘANI! Suntem siguri că în următoarea ediție putem avea performanțe cel puțin la fel de satisfăcătoare.

Foto: George Pohoata

DISTRIBUIE !

Shares

Be First to Comment

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *