Press "Enter" to skip to content

FC Botoșani: echipa cea mai defavorizată de arbitri

Egalul dintre FC Botoșani și Dinamo București a readus în centrul atenției problema arbitrilor care fac greșeli pro și contra anumitor echipe. În condițiile în care fotbalul din România încă nu beneficiază de arbitrajul VAR, FC Botoșani pierde puncte importante din cauza arbitrilor. Cel puțin asta reiese dintr-o analiză marca GSP.

3 penalty pentru Botoșani și un cartonaj roșu pentru Dinamo nu au fost văzute de echipa de arbitri care au distrus meciul Botoșaniului de pe Arena Națională. Dar acesta nu a fost singurul meci în care FC Botoșani a avut de pierdut.

6 puncte furate de arbitri

Momentan, FC Botoșani are 12 puncte și ocupă poziția a 6-a, ultima pentru play off. Însă, dacă nu ar fi fost cele 6 erori contra echipei noastre și ar fi existat arbitraj VAR, situația ar fi fost alta. Practic, FC Botoșani ar fi avut 18 puncte și ar fi împărțit locurile 3-4 cu Viitorul lui Hagi. O singură greșeală de arbitraj a fost PRO Botoșani.

Gaz Metan Mediaș este pe departe cea mai ajutată echipă de arbitri, având 5 erori PRO și 0 erori CONTRA. Dinamo a beneficiat, de asemenea, de 5 erori PRO și de 2 erori CONTRA. Lista este completată de Poli Iași, cu 4 erori PRO și FCSB cu 3 erori favorabile.

DISTRIBUIE !

Shares

Be First to Comment

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *