Press "Enter" to skip to content

FC Botoșani câștigă lejer Derby-ul Moldovei în cea mai ușoară deplasare

FC Botoșani s-a impus la scor de neprezentare într-un meci de orgoliu, numit și Derby-ul Moldovei. Deși teoretic FC Botoșani a fost echipa oaspete, meciul s-a jucat pe Stadionul Municipal din Botoșani, stadionul Iașului fiind în renovare, astfel încât vecinii noștri joacă meciurile pe stadionul nostru.

Primul gol a fost înscris de Rodriguez, în minutul 44, de la punctul cu var, FC Botoșani intrând cu avantaj minim la pauză.

În repriza a doua tot FC Botoșani a fost echipa care a arătat mai bine. Al doilea pas către cele trei puncte, respectiv pentru victoria în Derby-ul Moldovei, a fost făcut în minutul 54, prin golul lui Mihai Roman.

Tabela s-a modificat din nou în minutul 68, datorită golului marcat de Ofosu, care a majorat diferența la 3-0, acesta fiind și scorul final.

FC Botoșani a dominat clar partida, având o posesie de 65% dar și cele mai multe ocazii de gol.

În urma victoriei, FC Botoșani a urcat pe locul 5 cu 19 puncte, poziție de play off, având un avantaj de un singur punct față de locul 7, ocupat chiar de Poli Iași.

Deși meciul a fost unul frumos, plăcut pentru spectatori, în tribune spectacolul nu a fost întocmai cel dorit. Între suporterii ieșeni și cei botoșăneni a avut loc un conflict, în urmă căruia a fost nevoie de intervenția jandarmilor.

Vinovați ar fi suporterii ieșeni, care ar fi sărit zidul în tribuna botoșănenilor. Meciul a fost întrerupt aproximativ două minute, iar galeria Iașiului a fost evacuată.

sursă foto: GSP

DISTRIBUIE !

Shares

Be First to Comment

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *