Press "Enter" to skip to content

Familia Popescu din Hulub cu 6 copii are nevoie de sprijin și ajutor. 2 dintre copii au probleme de sănătate

O altă familie necăjită a fost descoperită de Daniel Câșlariu în Dângeni, satul Hulub. Soții Popescu au împreună 6 copilași, însă din păcate 2 dintre ei au probleme de sănătate deloc ușoare.

Mama este internată în Iași de peste o lună, acolo unde stă cu fetița de doar un an și opt luni care are o tumoare la vezica urinară, problemă care încă nu și-a găsit rezolvarea.

De parcă necazul nu ar fi fost suficient de supărător, unul dintre cei 6 copilași a fost născut prematur la doar 1,6 kg, fiind ținut acum într-un incubator astfel încât să poată crește.

Tatăl încearcă din răsputeri să câștige bani pentru un trai bun al familiei muncind cu ziua prin sat, atât pe la vecini cât și la ajutor social.

Fata cea „mare”, de doar 14 ani, ține deseori locul mamei, ceea ce îi răpește poate una dintre cele mai mari bucurii ale vieții: copilăria.

Familia ar avea nevoie de hăinuțe, încălțăminte, aragaz, mașină de spălat dar și de rechizite pentru copii.

Vezi si:  VIDEO: Plombări de campanie electorală cu găleata de smoală și roaba de nisip. Daniel Câșlariu este revoltat

Fetița de 14 ani are numărul 38 la încălțăminte, băiatul de 12 ani tot 38, cel de 7 poartă 30, iar băiețelul născut prematur are nevoie de hăinuțe, pătuț, lapte praf și pampers. Tatăl poate fi contactat la nr de telefon 0767338956.

DISTRIBUIE !

Shares

Be First to Comment

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *