Press "Enter" to skip to content

Eveniment caritabil organizat de Asociația Susține-i Pe Cei de Lângă Tine și restaurantul La Strada

Emanuel Corduneanu, președintele asociației Susține-i Pe Cei de Lângă Tine anunță un eveniment caritabil împreună cu Anca Seremet la Restaurantul La Strada. Evenimentul are loc pe 5 septembrie.

Anca Seremet va pregăti aproximativ 40 de sortimente de prăjituri naturale, iar toate vor fi la dispoziția clienților La Strada, începând cu ora 14:00.

Scopul evenimentului caritabil este strângerea de fonduri care vor fi folosite ulterior pentru a susține oamenii aflați în nevoie. Vor fi două urne unde clienții vor putea dona oricât doresc.

Cel mai frumos lucru în viața omului este acela de a-și transforma visul în realitate. Totodată, dacă avem visuri înseamnă că ne-am descoperit vocația. Printre acei oameni cu visuri și vocații evidențiate mă pot număra și eu.


Pasiunea mea, care s-a transformat în meserie și sursă de trai, este aceea de a mă ”juca” cu dulciurile, adică să prăjituresc.
Am deprins această aptitudine, cu talent și inspirație, în bucătăria mamei mele, de când eram copil. Pe ea o moștenesc.


Toate rețetele clasice de prăjituri le-am adaptat după gustul meu, transformându-le în produse inovatoare. Aceste prăjituri delicioase sunt realizate numai cu produse integrale, de calitate. De aceea reușesc să producă ”curcubeu” pe cerul gurii al clienților.


Am o mare bucurie pe care o pot numi chiar vis împlinit, acela fiind lansarea produselor mele într-un candy bar complex, realizat din circa 40 de sortimente de dulciuri naturale.

Anca Seremet

DISTRIBUIE !

Shares

Be First to Comment

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *