Press "Enter" to skip to content

EURO 2024: Romania ajunge in optimi!

Fara precedent in ultimii 24 de ani, nationala noastra se califica in optimi la un campionat european de fotbal! Meciul Romania-Slovacia s-a incheiat 1-1.

Slovacii au dominat prima repriza si au si inscris primul gol, prin Ondrej Duda, in minutul 24. 13 minute mai tarziu, Romania egaleaza datorita penalty-ului executat de Razvan Marin. Mare parte din meci s-a jucat pe o ploaie torentiala. Si romanii, si slovacii sunt fericiti. Ambele echipe s-au calificat in optimi. Iar fanii, indiferent de tara, au fost extrem de bucurosi de scor. “Suntem fericiti cu acest rezultat. Nici ca se putea mai bine. Am venit la meci de la Ingolstadt, am avut probleme cu trenul, dar acum suntem extrem de bucurosi fiindca am castigat si suntem in optimi” – spunea, imediat dupa meci, Robin Zucker, fan al nationalei Romaniei. Iar Michael Dyttert, fan al nationalei slovace, marturisea: “A fost excelent. Ambele echipe sunt fericite. Si noi suntem fericiti. Succes la meciul urmator.” Pe 2 iulie, Romania se va lupta cu o echipa de top: Olanda.

Vezi si:  Misiune Imposibilă pentru FC Botoșani în turul 2 preliminar al Europa League: Tottenham sau AC Milan pot veni la Botoșani

Iordanescu: unii ar trebui sa-si ceara scuze

Inaintea partidei Romania-Slovacia a circulat un scenariu care l-a infuriat pe Edward Iordanescu, antrenorul nationalei. Potrivit acestui scenariu, Romania si Slovacia s-ar fi inteles pentru un egal, astfel incat ambele echipe sa se califice in optimi. Sa vorbesti inainte de meci si sa dai cu noroi in echipe, in jucatori, in munca noastra si in demnitatea noastra e o rusine” – a spus Iordanescu.

Antrenorul Slovaciei: nu am facut concesii Romaniei

A fost deranjat de zvonurile privind o eventuala intelegere si Francesco Calzona, antrenorul nationalei slovace. El a spus ca s-a vazut, pe tot parcursul celor doua reprize, ca slovacii au jucat pentru victorie.  “S-a vazut lupta baietilor pentru victorie si din faptul ca am avut mai tot timpul posesia mingii. Nu am facut concesii Romaniei, cu exceptia a doua-trei greseli, fiindca stadionul nu era in cele mai bune conditii din cauza ploii” – a spus Calzona.

Marilena

DISTRIBUIE !

Shares

Be First to Comment

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *