Press "Enter" to skip to content

E gata campania electorală! Promisiunile au fost uitate iar majoritatea PSD și PRO România a tăiat bursele elevilor din Botoșani

Cât timp a fost campanie electorală atât înainte de alegerile locale cât și înaintea celor parlamentare, candidații s-au întrecut în promisiuni. Se vorbea despre creșterea pensiilor, a alocațiilor, a condițiilor de trai și totul era doar lapte și miere.

Adevărata față a celor pe care i-am votat o putem vedea însă acum, după ce alegerile au luat sfârșit, iar fiecare dintre cei aleși a pus mâna pe bucățica sa de ciolan.

Astfel, ieri, într-o ședință de Consiliul Local, majoritatea PSD + PRO România a decis să micșoreze bursele elevilor botoșăneni.

Inițial, consilierii liberali au venit cu o inițiativă de majorare a cuantumului burselor, proiect care a fost adoptat. Nu a durat mult timp însă iar primarul Cosmin Andrei a propus un nou proiect în urma căruia bursele au fost micșorate. Iar dată fiind majoritatea pe care PSD și Pro România o au în Consiliul Local, proiectul a fost desigur aprobat.

Vezi si:  După aeroportul de la Suceava, să împărțim și primul metru de autostradă din Suceava

Scuza primarului Cosmin Andrei a fost aceea că impactul financiar al majorării burselor ar fi fost nesustenabil. Astfel, bursele de performanță vor fi de 200 de lei, bursele de merit vor fi de 150 de lei, cele de studiu vor fi de 130 de lei iar în final, cele de ajutor social, vor fi de 120 de lei.

SĂ NU UITĂM! În proiectul „10 pentru Botoșani”, primarul Cosmin Andrei vorbea despre „Educație inteligentă în școli moderne” și „Student la Botoșani”

Se pare însă că acel proiect promovat intens înaintea alegerilor a fost uitat, iar acum nu se mai dorește prea multă educație în rândul elevilor din Botoșani.

Ar fi și culmea! Cum să își dorească ei cetățeni educați? Ar fi prea riscant! Pentru că un cetățean educat nu l-ar pune niciodată primar pe Cosmin Andrei și nu ar vota, de asemenea, niciodată PSD, PNL sau PRO România.

DISTRIBUIE !

Shares

Be First to Comment

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *