Press "Enter" to skip to content

După aeroportul de la Suceava, să împărțim și primul metru de autostradă din Suceava

Vă întrebați ce mai fac deputații din Botoșani? Vă spunem noi: se plictisesc de minune. Din când în când, Răzvan Rotaru atacă opoziția iar când circul e gata, un alt deputat botoșănean vine cu o inițiativă demnă de TimesNewRoman.ro: aeroportul de la Suceava să conțină și numele județului nostru, Botoșani.

Cumva, să pară că avem și noi aeroport. Că doar o mulțime de botoșăneni pleacă, motivați fiind de prea mult binele de care au parte în țară, în țări străine folosind cea mai rapidă cale de transport internațional.

Doamna Mihaela Huncă a avut ideea care a făcut toți sucevenii să râdă de noi. Amintim că deputatul Mihaela Huncă face parte din partidul lui Victor Ponta, PRO România, un detaliu destul de sugestiv, credem noi.

Dar, nu a fost doar o fantezie care să treacă cu una cu două. Doamna deputat Mihaela Huncă vrea să aibă măcar o realizare pe care să ne-o pună în față la următoarele alegeri și să ne spună că a adus aeroportul la Botoșani. Deși, aeroportul de la Salcea nu s-a mutat nici măcar cu câțiva centimetri de județul nostru, ci tot lângă Suceava e. Dar cum ar arăta această realizare pe pliantul cu care ne va cere votul la următoarele alegeri?

Vezi si:  Bogdan Aurescu, ministrul teflon

Patetic!

Dacă tot nu putem face nimic pentru Botoșani, să ne punem numele peste tot. Să scriem Botoșani și pe Coloana Infinitului, a lui Brâncuși, pe Fontana di Trevi dar și pe autostrăzile din Germania. Să pară că avem de toate. Spitale, drumuri bune, aeroport.. practic, toate condițiile!

Sursă foto: aeroportsuceava.ro

DISTRIBUIE !

Shares

Be First to Comment

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *