Press "Enter" to skip to content

Drumul Strategic pune o piedică proiectului 5005 de zâmbete

Daniel Câșlariu, reprezentantul Grupului Civic Botoșani, împreună cu mai mulți voluntari au început astăzi distribuirea a peste 2000 dintre cele 5005 de pachețele pentru copiii necăjiți din județ, doar că piedicile nu au întârziat să apară.

De parcă nu ar fi fost suficient faptul că este destul de greu să aduni din donații o sumă mare, de peste 50000 de lei, iar deocamdată nu au fost achitate încă toate pachețelele care au ajuns la Botoșani, infrastructura din județ ne arată încă o dată că uneori ne poate tăia întregul elan.

De la primele ore ale dimineții, Daniel și-a încărcat mașina personală cu pachețele pentru a porni la drum către școlile îndepărtate din Botoșani care adună o mulțime de elevi săraci. Din păcate nu a ajuns prea departe, deoarece starea proastă a „Drumului Strategic” i-a pus o piedică.

Daniel Câșlariu a rămas în pană cu mașina plină cu cadouri pentru copii, după ce baia de ulei a mașinii s-a spart din cauza unei gropi adânci de pe drumul care face legătura între Trușești și Mășcăteni.

Vezi si:  Peste 530.000 de români au votat în străinătate

S-a văzut nevoit să caute altă mașină care a preluat cadourile, lăsându-și mașina personală pe dreapta, pentru a fi preluată de către un service auto.

În ciuda tuturor acestor impedimente, campania 5005 de zâmbete continuă.

Cei care doresc să dea o mână de ajutor, o pot face donând în următoarele conturi, deschise pentru Asociația Grup Civic Botoșani:

  • RO03BTRLRONCRT0530156401 în LEI
  • RO50BTRLEURCRT0530156401 în EURO

Este nevoie, de asemenea, și de voluntari pentru ca pachețelele să poată fi distribuite.

DISTRIBUIE !

Shares

Be First to Comment

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *