Press "Enter" to skip to content

Dragi doctori, să nu uitați aceste vremuri când veți mai fi vizitați de politicieni! Îi veți mai aștepta cu flori?

22 octombrie 2019, Viorica Dăncilă era așteptată cu flori și aplauze la Spitalul Județean „Mavromati” din Botoșani. S-a dat cu mătura și s-au făcut pregătiri la fel ca pe timpul răposatului Ceaușescu.

31 martie 2020, personalul medical din Botoșani plânge că nu are echipament. Sunt infectați cu noul coronavirus de către pacienți. Iar spitalele refuză prin proteste să devină unități pentru COVID-19. Nimic nu mai e roz, nicăieri nu mai sunt flori.

Vă mulțumim, dragi doctori, că sunteți în linia întâi însă nu putem uita această fotografie.

Ați primit-o pe Viorica Dăncilă, pe atunci premier al României, cu brațele deschise și cu flori, dar nu cu mâinile întinse. Aveați atunci suficiente măști? Aveați aparatură? Echipament de protecție aveați? Vă gândeați că poate urmează vreo astfel de criză? Nu.. vă era bine pe atunci și ați primit-o cu brațele deschise.

Aveați rezerve? Nu aveați.

Astăzi plângeți și criticați. Viața voastră roz a căpătat nuanțe de gri și negru. Vă simțiți în pericol. Și atunci erați, însă v-a orbit politica!

Vezi si:  Bogdan Aurescu, ministrul teflon

Sistemul medical atât din Botoșani cât și din țară în general este condus ca pe o marionetă de către o caracatiță pe care noi o numim politică. Managerii sunt puși în funcții de partidul aflat la conducere, medicii intră pe pile și pe relații, la fel și cea mai mare parte a personalului medical.

Cum să muști mâna celui care te hrănește? N-ați îndrăznit să mușcați atunci din Viorica Dăncilă și din PSD, iar acum vă mușcă COVID-19 pentru că sunteți total fără apărare. Și atunci erați!

Da, vă suntem recunoscători și vă dorim sănătatea, dar nu uităm niciodată modul cum a fost primită Viorica Dăncilă la Spitalul Județean „Mavromati”, spital care pare să o ia pe căile celui mai mare spital din Suceava.

Nici voi să nu uitați! Iar când politica se mai plimbă prin holurile spitalului, să le cereți măști și echipament medical, nu să îi oferiți flori!

Sursă foto: Realitatea de Botoșani

DISTRIBUIE !

Shares

Be First to Comment

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *