Press "Enter" to skip to content

Doi elevi a unei școli din Dângeni, filmați în timp ce se băteau în sala de clasă

Doi elevi a unei școli din Dângeni au uitat care este de fapt rolul școlii și a orelor de curs, transformând sala de clasă în scena unei lupte foarte agresive. Aceștia au fost filmați de către colegii care nu s-au obosit să intervină, lăsându-i pe cei doi să își împartă pumni cu o agresiune șocantă.

Imaginile surprinse de către colegi au fost postate pe YouTube de către publicația Botoșani Online. Vă avertizăm însă că imaginile următoare pot avea un puternic impact emoțional:

Conform declarațiilor primarului comunei Dângeni, Cătălin Rotundu, pentru BTONLINE.RO, unul dintre cei doi elevi ar fi cauzat mai multe probleme în școală și în trecut. Ba chiar ar fi amenințat și profesorii. Cu toate acestea, situația a fost ascunsă în tot acest timp, susține primarul.

Directorul școlii din Dângeni, Alina Achițeniei, este acuzată de către primar că ar ascunde toate aceste probleme. Aceasta susține însă că bătaia ar fi fost oprită imediat de către dirigintele clasei dar și de profesorul de serviciu și s-ar fi solicitat chiar intervenția Poliției și a părinților.

Elevii au fost mustrați în scris și s-au ales cu nota scăzută la purtare. Mai mult decât atât, IPJ Botoșani cercetează întregul caz.

DISTRIBUIE !

Shares

Be First to Comment

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *