Press "Enter" to skip to content

De necrezut: Daniel Câșlariu ne prezintă cazul unui bătrân părăsit de copii care locuiește în condiții greu de privit

Daniel Câșlariu ne surprinde mereu cu cazurile pe care le descoperă în județul nostru, acestea arătându-ne adevărata față a județului Botoșani. Copii necăjiți crescuți de bunici, persoane cu handicap ignorate de autorizăți și bătrâni uitați de copii care trăiesc în condiții greu de imaginat.

Astăzi ne-a prezentat un nou caz, de data aceasta a bătrânului Constantin care trăiește în niște condiții greu de imaginat. Deși are patru copii, bătrânul se chinuie să trăiască de pe o zi pe alta, în condiții aproape imposibile.

De frică să nu cadă casa sub el, a dormit sub un nuc din curte

Casa stă să pice pe bătrânul Constantin, iar la cei 69 de ani ai săi are probleme cu vederea, picioarele dar și alte probleme de sănătate. Pe timpul verii, cât timp temperaturile au fost acceptabile, bătrânul a dormit sub un nuc de frică să nu cadă casa pe el.

Vezi si:  Cafea gratis de la o patiserie din Botoșani pentru botoșănenii care votează

Este obișnuit să doarmă sub cerul liber, muncind ca cioban atâta timp cât forțele i-au permis asta. Acum însă frigul îl obligă să locuiască în casa care arată ca după cutremur.

Daniel Câșlariu a prezentat acest caz și conducerii Primăriei Mihai Eminescu, deși este surprinzător că aceștia din urmă nu au avut ei inițiativa de a-l ajuta pe bătrân, fără a mai fi necesară intervenția lui Daniel.

Autoritățile locale au început demersurile pentru a-i aduce bătrânului un container, împreună cu ISU Botoșani. Daniel face un apel umanitar, iar cei care doresc să îl ajute, pot dona în următoarele conturi:

  • IBAN-ul contului curent in LEI deschis pentru ASOCIATIA GRUP CIVIC BOTOSANI este RO03BTRLRONCRT0530156401.
  • IBAN-ul contului curent in EUR deschis pentru ASOCIATIA GRUP CIVIC BOTOSANI este RO50BTRLEURCRT0530156401.
  • Codul Swift BTRLRO22.
  • Cu specificația Sava.

VIDEO AICI.

DISTRIBUIE !

Shares

Be First to Comment

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *