Press "Enter" to skip to content

Daniel Câșlariu vine în sprijinul personalului medical din Botoșani. Au fost donate 500 de măști și își propune achiziția a încă 6000

Daniel Câșlariu și Asociația Grup Civic Botoșani continuă să ofere ajutor în plină pandemie de coronavirus.

Dat fiind faptul că acest virus ne-a surprins total nepregătiți, întreg personalul medical s-a văzut nevoit să își continue activitatea fără a fi echipați corespunzător. Statul a ignorat sistemul medical în ultimii ani, iar astfel 3 spitale din România sunt astăzi în carantină după ce mai mulți medici au fost infectați.

În aceste vremuri avem nevoie mai mult ca niciodată ca medicii să fie bine, astfel încât să putem trece peste această perioadă cât mai curând, așa că ajutorul lui Daniel s-a îndreptat către cei din prima linie. A reușit să achiziționeze 500 de măști de protecție cu trei straturi care au fost donat către angajații Serviciului de Ambulanță Județean Botoșani.

Mai mult decât atât, Daniel a mai reușit achiziționarea și a 60 de halate de unică folosință. Acestea au ajuns la Spitalul Județean „Mavromati” Botoșani.

Iar ajutorul din partea lui Daniel Câșlariu, reprezentantul Asociației Grup Civic Botoșani, nu se oprește aici. Daniel își dorește să fie în continuare alături de personalul medical din Botoșani greu încercat de noul coronavirus, iar astfel își propune achiziționarea a 6000 de măști de protecție cu trei straturi. Acestea costă aproximativ 33.600 de lei.

De aceea Daniel cere sprijinul celor care vor să ajute prin donații către:

IBAN-ul contului curent in LEI deschis pentru ASOCIATIA GRUP CIVIC BOTOSANI este RO03BTRLRONCRT0530156401 sau IBAN-ul contului curent in EUR deschis pentru ASOCIATIA GRUP CIVIC BOTOSANI este RO50BTRLEURCRT0530156401 codul Swift BTRLRO22 cu specificația COVID 19

Donații mai pot fi făcute și prin PayPal: paypal.me/Asociatiagrupcivic

DISTRIBUIE !

Shares

Be First to Comment

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *