Press "Enter" to skip to content

Daniel Câșlariu, mesaj clar pentru membrii Consiliului Județean Botoșani: Drumul Strategic trebuie să reprezinte o prioritate!

Daniel Câșlariu a fost prezent la ședința de constituire a noului Consiliu Județean din Botoșani și a fost foarte clar în privința așteptărilor pe care le are de la cei aleși să muncească pentru binele județului nostru în următorii 4 ani.

În ultimii ani, Daniel Câșlariu prin Asociația Grup Civic Botoșani, asociație pe care o reprezintă, a umblat prin tot județul pentru a veni în ajutorul celor aflați în nevoie.

Zilnic a bătut drumurile județului Botoșani și a suferit din cauza calității proaste a acestora.

Daniel Câșlariu: Drumul Strategic este principala noastră problemă

Daniel a subliniat necesitatea ca proiectul Drumului Strategic să devină, în sfârșit, realitate. Deși 4 ani CJ Botoșani, condus de către PSD Botoșani, a putut finaliza acest proiect, se pare că mai este necesar un mandat în care poate-poate sectoarele de peste 100 de km incluse în acest proiect vor fi asfaltate.

După o campanie electorală în care reprezentanții PSD Botoșani au vorbit adesea despre drumuri și asfaltări, acum a sosit timpul să treacă la treabă!

„Sunt o mulțime de oameni necăjiți în județ!”

De asemenea, Daniel Câșlariu le-a amintit aleșilor faptul că în județ sunt o mulțime de oameni necăjiți. Personal a ajutat o mulțime de oameni și continuă să ofere sprijin celor care au nevoie de ajutorul său, însă este evident faptul că autoritățile locale ar trebui la rândul lor să se implice în această activitate.

În finalul intervenției, fondatorul Asociației Grup Civic Botoșani a amintit Consiliului Județean Botoșani faptul că este deschis mereu pentru colaborare și că își dorește ca județul Botoșani să cunoască, în sfârșit, dezvoltarea!

DISTRIBUIE !

Shares

Be First to Comment

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *