Press "Enter" to skip to content

Daniel Câșlariu face un nou apel umanitar pentru o familie din Unțeni

Daniel Câșlariu are o voce puternică în județul nostru și astfel poate face lucruri minunate. Iar asta am putut vedea de fiecare dată când a făcut un apel umanitar. Ajutorul nu a întârziat să apară, iar asta l-a încurajat să continue binele pe care îl face.

Astăzi, a făcut un nou apel umanitar. De data aceasta, este vorba despre o familie numeroasă din Unțeni care trăiește în condiții precare.

Sunt mulți copii a căror situație dificilă de acasă nu le permite să se dezvolte la fel precum colegii lor de la școală. Iată apelul lui Daniel:

‼‼‼STRIGAT DE DISPERARE ‼‼‼ Neputincioși în fața sorți familia HARCOTA din satul Burla comuna Unțeni cere ajutorul nostru. Din pacate soarta pentu ei este una cruda deoarece 4 dintre copilași au început scoala fără a avea cele necesare si fiind nevoiți să meargă la școală chear cu gheozdanele de anul precedent si cu câteva caietele. Fetita de 6 ani a fost operată la gurita de 2 ori din cauza unei malformati si ar fi trebuit să meargă inca o data pentru a reconstrui cerul guri dar nu a fost posibil din cauza situației. Sunt 11 copilași dintre care 4 plecati prin alte sate la munca (la vaci,oi) iar cei mici stau cu părinți care muncesc cu ziua prin sat pentru a le putea asigura hrana necesară. Norocul lor este ca au o vacuta care le da lapte si cei 2 caii pe care tatăl ii foloseste prin sat cu ziua să poată castiga traiul de pe o zi pe alta. Fac inca o data apel la bunătatea dumneavoastra si va rog daca aveti pe acasă un pătuț ,o mașină de spăla manuală, niste lucrusoare care nu va sunt de folos sau altele si doriți să le donati acestei familii noi suntem bucuroși să le colectam. Copii :fetele,17 ani nr 41, 11 ani nr36, 6 ani nr 33. Băieții: 12 ani nr 37, 8 ani nr 35, 5 ani nr 30 , 3 ani nr 26. Va rugăm să distribuiți si daca puteti sa ajutati ???

Daniel Câșlariu

După cum bine știți, dacă doriți să oferiți o mână de ajutor, îl puteți contacta pe Daniel pe Facebook.

Be First to Comment

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *