Press "Enter" to skip to content

Daniel Câșlariu continuă donațiile pentru cadrele medicale din Botoșani: 500 de viziere au ajuns la cei din linia întâi

Cadrele medicale din Botoșani dar și angajații instituțiilor aflate astăzi în linia întâi primesc echipamente de protecție în urma donațiilor direcționate către diferite asociații și ONG-uri din Botoșani. Vedem astfel că sistemul medical românesc se zbate din greu să facă față acestei pandemii, iar fără ajutorul firmelor private și a oamenilor care se implică probabil că ar fi cedat de mult. La fel este și în Botoșani.

Daniel Câșlariu prin Asociația Grup Civic Botoșani este unul din nenumăratele exemple. Chiar dacă restricțiile de circulație îl afectează și pe el iar oamenii sunt mai degrabă preocupați de noul coronavirus decât de cazurile umanitare, Daniel și-a continuat activitatea și chiar s-a alăturat celor care se implică în sprijirea cadrelor medicale și a celor aflați în linia întâi.

Ultima donație făcută de Asociația Grup Civic Botoșani este de 500 de viziere în valoare de 9000 de lei. Acestea au fost distribuite la principalele Instituții care se luptă cu gestionarea situației create de noul coronavirus.

Vezi si:  Fapte, nu vorbe! Daniel Câșlariu a mai finalizat o casă pentru un om necăjit. Autoritățile locale ce au făcut?

Spitalul Județeam „Mavromati” Botoșani a primit 200 de viziere, Maternitatea a primit 150 de viziere, 50 de viziere au ajuns la Spitalul de Boli Infecțioase, Serviciul de Ambulanță Botoșani a primit 50 de viziere, Serviciul de Ambulanță Trușești a primit 20 de viziere iar Inspectoratul de Jandarmi Județean Botoșani a primit 30 de viziere. Mai mult decât atât, urmează ca Asociația Grup Civic Botoșani să primească 800 de viziere, donație de la SC. Promoart SRL.

DISTRIBUIE !

Shares

Be First to Comment

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *