Press "Enter" to skip to content

Daniel Câșlariu cere ajutorul pentru doi bătrâni de 80 respectiv 76 de ani care trăiesc în condiții greu de închipuit

În timp de pandemie, județul Botoșani numără în continuare o mulțime de bătrâni care trăiesc în condiții foarte dificile. Speranța lor stă în Daniel Câșlariu care încearcă din toate puterile să ajungă la fiecare familie necăjită din acest județ.

De data aceasta a ajuns la Vlădeni, în satul Mândrești, acolo unde familia Maxim este greu încercată de neputință și de sărăcie.

Bătrâna are 80 de ani și se folosește de două bețe pentru a se putea deplasa câtuși de puțin, iar soțul ei de 76 de ani este la rândul său foarte bolnav și petrece mai mult timp la pat.

Cei doi bătrâni nu au copii așa că au rămas ai nimănui. Singura dorință a bătrânei este aceea de a avea puțin sprijin pentru a putea face curățenie în casă, însă cu siguranță nevoile sunt mult mai multe. Au nevoie de medicamente, de pampers mărimea M dar și de alimente.

Daniel Câșlariu face un apel umanitar și roagă oamenii cu suflet bun să vină în ajutorul acestor bătrâni.

Vezi si:  De ziua lui, Daniel Câșlariu nu își dorește decât să îi poată ajuta pe cei necăjiți!

IBAN-ul contului curent in LEI deschis pentru ASOCIATIA GRUP CIVIC BOTOSANI este RO03BTRLRONCRT0530156401.

IBAN-ul contului curent in EUR deschis pentru ASOCIATIA GRUP CIVIC BOTOSANI este RO50BTRLEURCRT0530156401. Codul Swift BTRLRO22. Va rugăm sa specificați că este pentru bunicii MAXIM.
https://www.paypal.me/Asociatiagrupcivic

DISTRIBUIE !

Shares

Be First to Comment

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *