Press "Enter" to skip to content

Daniel Câșlariu a donat astăzi 4000 de măști cu 3 straturi, 4000 de mănuși chirurgicale și două termometre cu infraroșu

Daniel Câșlariu a făcut astăzi o nouă donație impresionantă către cadrele medicale din Botoșani. A reușit achiziționarea a 4000 de măști cu trei straturi, 4000 de perechi de mănuși chirurgicale dar și a două termometre cu infraroșu.

Achiziția a fost făcut cu un oarecare risc, dat fiind faptul că nu s-a reușit strângerea întregii sume necesare achiziției, ci doar un sfert din suma totală.

Materialele au fost distribuite astfel:

Spitalul Județean „Mavromati” a beneficiat de câte un pachet care conție 500 de măști și 500 perechi de mănuși pentru fiecare dintre următoarele secții: Unitatea de Primiri Urgențe, Neurologie, Cardiologie (aici fiind donat și unul dintre termometrele cu infraroșu) și Ortopedie.

Echipament de protecție a primit și Serviciul Județean de Ambulanță din Trușești, acolo unde Daniel a lăsat un pachet de 500 măști și 500 perechi de mănuși plus un termometru cu infraroșu.

Alte pachete cu câte 500 de măști și 500 de perechi de mănuși au ajuns la Spitalul de Boli Infecțioase, la Spitalul Municipal din Dorohoi dar și la Poliția Rutieră Botoșani.

Vezi si:  Iulian Rotariu s-a întors acasă. Câștigătorul ultramaratonului Ultra Asia Race Vietnam ne îndeamnă să stăm în casă!

Pentru perioada imediat următoare Daniel își propune achiziția a încă 2000 de măști precum și a 500 de viziere, a căror cost este de aproximativ 20.000 de lei.

Cine dorește să îl sprijine pe Daniel Câșlariu o poate face prin donații în următorul cont bancar:

IBAN-ul contului curent in LEI deschis pentru ASOCIATIA GRUP CIVIC BOTOSANI este RO03BTRLRONCRT0530156401 sau IBAN-ul contului curent in EUR deschis pentru ASOCIATIA GRUP CIVIC BOTOSANI este RO50BTRLEURCRT0530156401 codul Swift BTRLRO22 cu specificația COVID 19. Sau prin PayPal: https://www.paypal.me/Asociatiagrupcivic

DISTRIBUIE !

Shares

Be First to Comment

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *