Press "Enter" to skip to content

De parcă nu erau suficiente gropile de pe drumul principal, comuna Dângeni e pe cale să fie plină de gunoi

Ghinion pentru locuitorii comunei Dângeni, după ce Primăria Dângeni a devenit principalul datornic la Urban Serv. Șefii societății amenință că nu vor mai veni să ridice gunoiul din Dângeni, dacă facturile restante nu vor fi plătite. 

Astfel, cetățenii se vor trezi cu o altă problemă pe cap, de parcă nu era suficient faptul că drumul principal este plin de gropi, în timp ce proiectul drumului strategic stagnează.

Șefii Urban Serv susțin că Primăria Dângeni este singurul client cu probleme, aceștia uitând să plătească facturile de ceva timp, fapt care îi obligă să decurcă la această decizie drastică.

„Facem colectare de gunoi menajer și gunoi selectiv în 24 de UAT-uri plus municipiul Botoșani și orașul Bucecea, suntem în relații foarte bune atât din punct de vedere financiar cât și al prestării activității. Cu toate, mai puțin Primăria Dângeni care din punct de vedere financiar nu și-a îndeplinit obligațiile. De la începutul contractului, sunt unsa sau două plăți făcute către Urban Serv. Ne vom consulta în următoarea perioadă și cu cei de la Ecoproces, să vedem ce măsuri trebuie să luăm. Noi ridicăm săptămânal gunoiul din comuna Dângeni, ne-am făcut treaba pentru că nu puteam pune în pericol siguranța cetățenilor. Dacă ei nu își achită obligațiile financiare, se poate ajunge în situația de a nu mai ridica gunoiul” – a declarat directorul de la Urban Serv, Bogdan Buhăianu.

DISTRIBUIE !

Shares

Be First to Comment

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *