Press "Enter" to skip to content

Dacia anunta vanzari record

Dacia a anuntat un record de comenzi pe platforma sa de comerț online.

Peste 3.400 de clienti din Romania au comandat online un vehicul Dacia, de la începutul anului pana in prezent, cu 125 la suta mai mult decat in aceeasi perioada a anului trecut.

De asemenea, Dacia a inregistrat peste 30.000 de comenzi, de la inceputul anului, numai in Spania. In Cehia, brandul a reusit sa introduca trei modele in TOP 10, in sectorul clientilor persoana fizica, in primul trimestru al anului 2023, si a crescut mult numarul unitatilor vandute.

Intre ianuarie si aprilie, Dacia a inregistrat 30.000 de comenzi in Spania. E o crestere record, care dovedeste faptul ca e o marca tot mai populara in Europa.

Multa vreme, modelele Dacia Sandero, Jogger si Duster s-au aflat in fruntea topurilor de vanzari pe batranul continent.

Inmatricularile de autoturisme noi in Romania au crescut spectaculos

Direcţia Regim Permise de Conducere si Înmatriculare a Autovehiculelor  – DRPCIV – a prezentat date potrivit carora inmatricularile de autoturisme noi in România au crescut cu 25 la suta in primele patru luni ale anului, fata de aceeasi perioada din 2022, pana la un volum de 37.447 de unitati.

Scade numarul celor second hand

Potrivit acelorasi date,  in cazul autoturismele second hand inmatriculate pentru prima oara in Romania, volumul acestora a fost, in aprilie, de 21.846 masini, mai puţin cu 14,4 la suta, comparativ aceeasi luna din 2022.

Marilena

DISTRIBUIE !

Shares

Be First to Comment

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *