Press "Enter" to skip to content

Cutiuța Fermecată, o nouă campanie umanitară pentru copiii necăjiți din Botoșani

Suntem în perioada cadourilor însă din păcate nu toți copiii sunt vizitați de Moș Crăciun, din cauza sărăciei lucie în care trăiesc. Singura șansă ca și copiii necăjiți să primească un mic cadou din partea moșului îl reprezintă campaniile umanitare organizate de anumite ONG-uri, asociații sau pur și simplu de către oamenii cu suflet bun.

Un om cu suflet bun este și Simona Elena Șuhan, polițista de frontieră din Dorohoi care nu este la prima experiență în acest sens.

De Moș Nicolae, Simona Elena a împărțit peste 700 de cadouri copiilor care nu ar fi beneficiat de un cadou din partea Moșului, iar experiența se dorește a fi repetată și de Crăciun.

Pentru a putea reuși să transforme „Cutiuța Fermeecată” dintr-o idee îndrăzneață, într-un adevărat succes în urma căruia o mulțime de copii să se bucure de vizita Moșului, Simona are nevoie de sprijinul botoșănenilor.

Iată care este apelul făcut de polițistă:

?Cum poți ajuta??❤Poti face PACHEȚELE ( Cutiute Fermecate?) pentru băiat ⚽️sau fetita? indiferent de varsta, asa cum consideri tu ca i-ar plăcea copilasului tau și la-r bucura pe care ulterior îl etichetezi cu vârstă și specifici daca este pentru fetita sau băiețel. Semneaza cu numele tau pachețelul pe care îl dăruiește că sa stiu cine a dăruit și să te pot eticheta.♦️Eu voi gasi impreuna cu voluntari copilul potrivit pentru Cutiuta ta fermecată.

Daca vrei sa ajuți un copil nevoias lăsa un mesaj în comentarii cu mențiunea ,,Cutiuta fermecata?,, și eu te voi contacta cu detalii sau îmi puteti lasa un mesaj pe mesager Simona Elena sau contacta la numărul de telefon 0040762225673.

Totodată daca nu ne întâlnim personal puteti lasa aceste pachetele cu dulciuri și jucarii la parteneri/colaboratori pentru Simona Elena:

-in orașul Dorohoi la Magazinul Diana Effect de pe Bulevardul Victoriei lângă farmacia Magista; Daniela telefon: 0740629763;

– în orașul Darabani la Magazin Piese Auto de la bulevard- zona La Oglinzi -Andrei Pintoiu lângă farmacia Magistra Darabani), tel:0749070007.

– pentru Botosani o sunați pe Dana la numărul de telefon 0748512498 în zona Stadion sau vom stabili o zi și vom ajunge la Botoșani sa le strângem pentru copilași.

Împreună reusim!Împreună aducem zambete!Mos Crăciun exista????Simona Elena 0040762225673

DISTRIBUIE !

Shares

Be First to Comment

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *