Press "Enter" to skip to content

Cum încearcă PMP să obțină un scor favorabil la alegeri: Presiuni în rândul desemnaților la secțiile de votare

PMP este unul dintre numeroasele partide care, deși nu se poate lăuda cu realizări la nivelul județului Botoșani, speră să obțină totuși mandate în Parlamentul României.

Cum fiecare partid are desemnați în fiecare secție de votare, PMP încearcă să profite de acest detaliu pentru a obține mai multe voturi.

Fiecare desemnat este obligat să distribuie materialele de campanie pe rețelele de socializare și, chiar mai mult decât atât, să asigure voturi partidului.

PMP jonglează GDPR-ul cerând liste cu nume, prenume și număr de telefon

Chiar dacă legea GDPR-ului interzice procesarea datelor cu caracter personal fără ca persoanele cărora le aparțin aceste date să își dea acordul, pentru PMP nu există această lege.

Reprezentanții partidului cer desemnaților să asigure un număr de voturi în fiecare secție și chiar să le ofere o listă cu nume, prenume și număr de telefon al celor care vor vota cu PMP.

Vezi si:  FOTO: Botoșănenii fac în continuare cozi la Kaufland iar unii bătrâni ignoră recomandările pentru a-și cumpăra bere

PMP Botoșani uită însă că nu partidul asigură plata membrilor secțiilor de votare, iar aceștia din urmă nu sunt membri ai partidului, iar astfel cerințele lor nu pot fi considerate altfel decât abuzive.

La ultimele alegeri parlamentare, PMP a obținut în Botoșani 3.6% dintre voturile pentru Senat și 3,4% dintre voturile pentru Camera Deputaților.

foto: Facebook Partidul Miscarea Populara Botosani

DISTRIBUIE !

Shares

Be First to Comment

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *