Press "Enter" to skip to content

Cornișa Aquapark & Sports Botosani – o atracție profitabilă și în sezonul rece

Mult așteptatul Cornișa Aquapark & Sports se dovedește a fi o atracție locală foarte apreciată de către botoșăneni și nu numai, dat fiind faptul că zilnic îi calcă pragul o mulțime de vizitatori.

Folosit pentru mult timp ca obiect principal de campanie de către politicienii din Botoșani, Cornișa Aquapark & Sports a devenit o sursă foarte importantă de venit pentru autoritățile locale.

În doar două luni ale anului 2019, aproape 10.000 de persoane au ales să își petreacă timpul liber pe patinoarul de la Cornișa. Acest lucru înseamnă câștiguri de peste 300.000 de lei, dacă luăm în calcul și câștigurile din 2020.

Nici la început de an vizitatorii nu au fost mai puțini. În doar 5 zile au mers la patinat peste 3500 de persoane, ceea ce este un succes remarcabil.

Administratorii Parcului Cornișa au planuri mari pentru acest an. Mai exact, aceștia își propun ca patinoarul să funcționeze și pe timpul verii, pentru role dar și alte evenimente.

Totuși, există și o problemă: opoziția consilierilor PSD, cei care dețin majoritatea în Consiliul Local Botoșani. Practic, aceștia se opun achiziționării pietrelor pentru pista de curling, o atracție importantă a Parcului Cornișa, care ar ajuta la creșterea numărului de turiști.

Sursă foto: Cornisa Aquapark & Sports Botosani

DISTRIBUIE !

Shares

Be First to Comment

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *